DYBALA MAJSTORIJOM OSVOJIO RIM: / Hrabri Mandžukić zaludio fanove! 'On ima najveća mu*a u Serie A'

Image
Foto: AFP

Argentinski napadač Dybala osvojio je Rim, a Mandžo srca fanova

3.3.2018.
20:45
AFP
VOYO logo

U derbiju 27. kola talijanskog prvenstva Juventus je u subotu u gostima pobijedio Lazio sa 1-0, a strijelac je bio Paulo Dybala u sudačkoj nadoknadi (90+3). Pola minute bilo je ostalo od posljednjeg sučevog zvižduka, Juventus je kombinirao, lopta je bila došla do Dybale koji je u teškoj situaciji uspio izboriti poziciju za udarac sjajnom bravurom iz okreta, između dva igrača, poput kakvog nogometnog "plesača" i sjajno pogoditi za ludnicu u sektoru gostujućih navijača u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala je pogodio iz nemoguće situacije, iz ležećeg položaja. Za Juve ova je ovaj dvoboj došao u najgore vrijeme. Tottenham ihe čeka u Ligi prvaka sljedeći tjedan, a isto tako svjesni su bili da je susret s Lazijom iznimno važan jer bi s novim kiksom možda izgubili korak s vodećim Napolijem koji je utakmicu protiv Rome igrao u kasnijem subotnjem terminu.

Jučer u popodnevnim satima stigla je, pak, informacija kako Mandžukić neće zaigrati na Olimpicu. No, Mandžo je stisnuo zube i još jednom pokazao kakav je ratnik i odradio 72 minute kad ga je zamijenio Alex Sandro. U 9. minuti je pucao glavom, ali je lopta otišla iznad gola. Bila je to jedina njegova prigoda na utakmici. Ali i bez gola, hrvatski nogometaš muški je odradio svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama navijači Juventusa, nogometni fanovi općenito, hvale igru hrvatskog napadača ističući kako je Mandžo ponovno puno pretrčao, bio koristan, davao sve od sebe. Jedan je navijač na Twitteru istaknuo kako "Hrvat ima najveća mu"a u Serie A, kako igra sto posto, zabija, brani, i kako uvijek igra unatoč ozljedama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici 27. kola nogometaši SPAL-a su pred svojim navijačima u Ferrari pobijedili Bolognu s minimalnih 1-0 i privremeno pobjegli iz zone ispadanja. Pogodak za petu prvenstvenu pobjedu SPAL-a postigao je Alberto Grassi u 48. minuti. Hrvatski nogometaš Lorenzo Šimić bio je na klupi za pričuve SPAL-a do 89. minute, kada je na desnom boku zamijenio Lazzarija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju seriju derbija zaključuje susret AC Milana i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo