DYBALA NA TAJNOM SASTANKU U MADRIDU: / Spremna je ogromna ponuda za Juventusovu zvijezdu

Image
Foto: AFP

Put Dybale u Madrid samo je pojačao priče o njegovom odlasku iz Torina

30.3.2018.
10:46
AFP
VOYO logo

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala navodno je prvi kandidat za zamjeniti Francuza Antoinea Griezmanna koji je na izlaznim vratima Atletico Madrida. Zvijezda torinske momčadi viđena je ovih dana u restoranu u Madridu gdje se susreo s trenerom Atletica Diegom Simeoneom, piše Marca. Iako neki španjolski mediji izvještavaju da je to bila samo slučajnost, bilo je to dovoljno kako bi se osnažile glasine o njegovom odlasku iz Torina.

MESSI SE PRISJETIO NAJTEŽEG TRENUTKA U KARIJERI: ‘Bilo je užasno prolaziti pored trofeja. SP? Četiri su favorita’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus će tražiti oko 150 milijuna eura za 24-godišnjeg napadača, a njemu će ponuditi ugovor na pet godina. Atletico će pokušati smanjiti odštetu uključivanjem crnogorskog braniča Stefana Savića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, sve će najviše ovisiti o možebitnom odlasku Griezmanna za kojeg se ranije pisalo kako je sve dogovorio s Barcelonom. Inače, Dybala je u javnosti proteklih dana i zbog izjava o Lionelu Messiju. Rekao je kako mu je teško s njime igrati u reprezentaciji.

Kapetan mu to nije zamjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarali smo o tome i u pravu je. U Juventusu igra na sličnoj poziciji pa u reprezentaciji mora seliti na lijevu stranu na što nije naviknut. Za nas je teže igrati na toj poziciji jer kad s lijeve strane ulazimo u sredinu imamo cijeli teren ispred sebe", rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo