DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG PAŠALIĆA: / Mario zaludio navijače! 'Vratite trofej ako ne želite otkupiti njegov ugovor'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Mario Pašalić junak je Milana.

23.12.2016.
22:03
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Mladi hrvatski reprezentativac u petak je navečer zabio odlučujući jedanaesterac vrijedan Talijanskog superkupa. I to Buffonu. I to na kakav način! Mirno, rutinirano. Bez imalo straha i panike.

Sa samo 21 godinom Mario Pašalić već ima iskustvo igranja u Primeri i prvoj francuskoj ligi. Trenutačno je u Italiji, ali nema sumnje ako ovako nastavi uskoro ćemo ga gledati u Conteovom Chelseaju čiji je igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARIO PAŠALIĆ JUNAK MILANA: Hrvat Juventusu zabio pogodak vrijedan Talijanskog superkupa

I dok je Mario Pašalić junak, drugi hrvatski Mario u ovom finalu bio je tragičar. Mandžukić je zatresao gredu u svom pokušaju izvođenja jedanaesterca i zajedno s Dybalom postao tragičarom susreta. I dok Mandžo tuguje, navijači Milana za Pašalićem - strahuju! Razlog?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove dobre partije u dresu Rossonera. Navijači Milana odmah su nakon utakmice putem društvenih mreža uputili stotine poruka čelnicima Milana. Sve su u principu iste, platite koliko god treba, želimo da Mario ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratite trofej ako ne želite otkupiti Pašalićev ugovor, odmah kupite Pašalića", samo su neki od komentara navijača na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro bi se Mario mogao naći i na popisu Ante Čačića. Možda već i u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na SP u Rusiji 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo