Otkriven novi trener Uniteda! Stiže i Ronaldo?

9.5.2013.
17:07
VOYO logo

Ovo ljeto na Old Traffordu moglo bi biti vrlo prometno! Nakon što se pojavila informacija kako je Wayne Rooney zatražio odlazak iz kluba, u Manchester United mogao bi se vratiti Cristiano Ronaldo! Engleski Daily Mail donosi informaciju kako je direktor kluba David Gill u srijedu boravio u Madridu kako bi započeo pregovore s Portugalcem.

Ništa zasad nije dogovoreno, no i ako bude sa samim igračem, bit će teško dogovoriti pristojnu odštetu s Realom s kojim ima ugovor još dvije godine. Podsjetimo, prije četiri godine došao je u Madrid za odštetu Unitedu od 94 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se ovaj transfer realizira, Ronalda će trenirati David Moyes. Iz Evertona su danas potvrdili kako škotski strateg napušta njihov klub na kraju sezone te kako želi u Manchester United.

"Moyes se u srijedu sastao s predsjednikom kluba Kenwrightom i potvrdio kako želi preuzeti United. Zahvaljujemo se na svemu, bio je fantastičan menadžer, a njegove posljednje dvije utakmice bit će protiv West Hama i Chelseaja", poručili su preko službene stranice Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrda iz Manchester Uniteda je došla samo nekoliko sati kasnije. Moyes je trenersku karijeru počeo u Prestonu gdje je radio od 1998. do 2002. godine, a potom je od 2002. bio stalni trener u Evertonu, te je između ostalih, formirao i Waynea Rooneyja, prije no što je ovaj otišao baš u United.

I sam Alex Ferguson je bio za opciju da na njegovu poziciju dođe Moyes, te je sve potkrijepio riječima "još 1998. godine sam želio da mi bude zamjenik" ili "napravio je nevjerojatne stvari u Evertonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo