ČUDESNI OLMO ZAPANJIO NOGOMETNI SVIJET: / Svi se pitaju što još radi u Dinamu; društvene mreže gore!

Image
Foto: PIXSELL

'Zašto ga nitko do sad nije kupio?'

6.8.2019.
21:03
PIXSELL
VOYO logo

Nevjerojatni 21-godišnji Španjolac Dani Olmo u prvom je poluvremenu susreta pokazao zašto za njim luduje pola Europe. Dinamo je počeo atomski, uraganski. Odličnom energijom najbolje je "jahao" upravo Olmo koji je napravio pravi dar-mar igračima Ferencvaroša. U 7. minuti Olmo je zabio i gol za vodstvo hrvatskog prvaka od 1:0.

Image
DINAMO - FERENCVAROŠ 1:1: /

Mađari u drugom poluvremenu šokirali plave i čitav Maksimir; konačna odluka pada u Budimpešti

Image
DINAMO - FERENCVAROŠ 1:1: /

Mađari u drugom poluvremenu šokirali plave i čitav Maksimir; konačna odluka pada u Budimpešti

Čudesno je igrao Olmo u prvom poluvremenu

Čudesno je igrao Olmo u prvom dijelu. Oršić i Ademi su kombinirali na sredini terena, Arijan je dodao Olmu, a onda je krenuo šou Španjolca. Prvo je, trenutno jedan od najboljih mladiš nogometaša Europe koji čeka rekordni izlazni transfer za Dinamo, zaobišao prvo jednog igrača, drugome poslao kroz noge, a onda lijepo pospremio loptu na drugu stativu. Nevjerojatno... Njegov pogodak i 'magiju na djelu' možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom prvog poluvremena malo smo bacili "oko" na društvene mreže na kojima fanovi hvale Olma i čude se kako takva igračina još nije završila u nekom boljem klubu...

Zapalio je društvene mreže

"Zašto ga nitko do sad nije kupio?", pita se jedan nogometni pratitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi se nadovezao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suludo je kako niti jedan klub nije još kupio Olma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dani Olmo opet se igra nogometa. Dinamo će biti jako sretan ako on ostane u momčadi u ovoj sezoni", istaknuo je jedan navijač na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dani Olmo napravio je čistu ludost za Dinamo u pretkvalifikacijama za Ligu prvaka. Tottenham hoće Coutinha dovesti na posudbu za 20 milijuna eura, a može dovesti upravo Olma za 20 milijuna eura, ali ne na posudbu nego za stalno", mišljenja je jedan navijač koji se malo zezno ovo za cijenu od 20 milijuna eura, ali dobro...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod povećalom velikana

Inače, zvijezda Dinama našla se pod povećalom velikana nakon što je briljirao na Europskom prvenstvu do 21 godine ovog ljeta, kao i prošle sezone. U petak navečer zabio je vodeći gol protiv Gorice, a par dana ranije u svom prvom nastupu za Modre ove sezone upisao je asistenciju i pogodak protiv Saburtala u drugom pretkolu Lige prvaka.

Šuška se, šuška

Sada je ponovno zabio i dodatno se približio odlasku iz Maksimira u redove nekog od europskih velikana. Gotovo je sigurno da će njegov transfer biti najveći u povijesti Dinama, a pretpostavlja se da će iznositi između 30 i 40 milijuna eura. Prema Transfermarktu, Olmova vrijednost procijenjena je na 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolverhampton želi Olma

Jasno je kako transfer Marka Pjace od 23 milijuna eura iz Dinama u Juventus odlazi na drugo mjesto najvećeg za Dinamo. No, u Maksimiru imaju cilj. Žele se plasirati u Ligu prvaka. Stoga, Dinamo zaista želi na sve načine zadržati Olma, barem do kraja kvalifikacija za Ligu prvaka. Također, iz nekih engleskih adresa nedavno se dokotrljala informacija da bi Wolverhampton uskoro mogao poslati ponudu za Danija Olma u visini od 25 milijuna eura, plus 5 milijuna eura bonusa i 20 posto od budućeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se to sve zbroji, tu mislimo na taj bonus i budući transfer, onda bi se ta cifra i mogla zaokružiti na tih 40 milijuna eura s kojima bi u modrom klubu bili zadovoljni. Zadovoljan bi, po svemu, mogao biti i Dani Olmo, iako Wolverhampton nije od onih klubova koji su veliki poput Manchester Uniteda, Tottenhama, Barcelone, Milana, Bayerna.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo