RONALDU JE DOSTA KRITIKA: / Portugalac postao jedini u La Ligi sa savršenim hat-trickom

Image
Foto: AFP

Kraljevi su sada preskočili Valenciju te se nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 bodova manje od Barcelone i 10 manje od Atletica

10.2.2018.
22:50
AFP
VOYO logo

Real Madrid na svom je Santigao Bernabeuu slavio protiv Real Sociedada sa 5-2, a junak Ronaldove momčadi bio je Portugalac Cristiano Ronaldo koji je zabio tri gola.

Kraljevi su pitanje pobjednika riješili već u prvom dijelu kada su zabili četiri gola. Strijelci su bili Lucas (1.), Ronaldo (27. i 37.) i Kroos (34.). U drugom je dijelu Zidaneova momčad smanjila tempo te je Jon u 74. minuti smanji na 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva pitanja oko pobjednika svojim je trećim golom riješio Ronaldo u 80. minuti, a do kraja je tek Illarramendi smanjio na konačnih 5-2. Luka Modrić igrač je za Real do 63. minute kada je umjesto njega u igru ušao Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je zabio savršeni hat-trick - lijevom i desnom nogom te glavom te je tako postao jedini igrač kojem je to pošlo za rukom u La ligi ove sezone. Kraljevi su sada preskočili Valenciju te se nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa 16 bodova manje od Barcelone i 10 manje od Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo