Play ponuda

KAKVA BRUKA / Ronaldo je demantirao da želi nadmašiti Messija, ali isplivala je snimka koja dokazuje suprotno

Image
Foto: Profimedia

Urednik France Footballa rekao je da je to Ronaldov glavni cilj, nakon čega ga je Portugalac napao

30.11.2021.
17:24
Profimedia
Play ponuda

Urednik France Footballa, lista koji dodjeljuje prestižnu nagradu Zlatnu loptu, PascalFerre, prošloga je tjedna izjavio da je Cristianu Ronaldu cilj karijeru završiti s s više osvojenih Zlatnih lopti od Lionela Messija.

Image
OVO JE POMALO TUŽNO /

Cristiano Ronaldo je razotkriven: 'On ima samo jednu ambiciju, osobno mi je to rekao...'

Image
OVO JE POMALO TUŽNO /

Cristiano Ronaldo je razotkriven: 'On ima samo jednu ambiciju, osobno mi je to rekao...'

Ronaldo je nagradu osvojio pet puta, a Messi ih s ovogodišnjom ima sedam.

"Ronaldo ima samo jednu ambiciju, a to je da se oprosti s više osvojenih nagrada Ballon d'Ora od Messija. To znam jer mi je rekao", izjavio je Ferre, ali je ubrzo dobio brutalan odgovor portugalskog nogometaša.

Portugalac je putem Instagrama poslao poruku i demantirao urednika France Footballa:

""Pascal Ferre je lagao. Koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i list za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovaj način, s apsolutnim nepoštivanjem nekoga tko je uvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu."

"Najveća ambicija moje karijere je osvajanje državnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam i za svoju reprezentaciju. Najveća ambicija moje karijere je biti dobar primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija moje karijere je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa", napisao je Ronaldo u ponedjeljak na Instagramu, a ubrzo se pojavila snimka koja ga demantira.

'Mislim da ja to zaslužujem'

Ronaldo je 2019. godine dao intervju engleskom novinaru Piersu Morganu u kojemu je priznao da mu je cilj imati više Zlatnih lopti od Messija.

Morgan ga je pitao koji bi rekord najviše htio imati, a Cristiano je jasno odgovorio:

"Najviše Zlatnih lopti. Htio bih da se to dogodi i mislim da to zaslužujem. Messi je fantastičan nogometaš, jedan od najboljih u povijesti, ali mislim da ja trebam imati šest, sedam ili osam zlatnih lopti. U svakom slučaju, više od njega."

OVDJE pogledajte kako je to Ronaldo rekao prije dvije godine.

Play ponuda
Play ponuda