Play ponuda

KOJI KRALJ / Messi oduševio govorom nakon nove Zlatne lopte: 'Zaslužio si ovu nagradu još prošle godine, čast mi je natjecati se s tobom'

Image

Nakon što mu je dodijeljena sedma Zlatna lopta, Messi je održao govor

29.11.2021.
22:35
Play ponuda

Argentinac Lionel Messi (Paris Saint-Germain) dobitnik je Zlatne lopte, najvećeg individualnog priznanja u svijetu nogometa, u izboru France Footballa.

Dodjela nagrada održala se u Parizu, u Theatre du Chatelet,a Messiju je to je sedma Zlatna lopta u karijeri. Drugo mjesto pripalo je Poljaku Robertu Lewandowskom (Bayern München), a treće Talijanu Jorginhu.

Pobjedom u Copa Americi ovog ljeta, što je njegov prvi trofej u 16 godina za Argentinu, zasigurno je prevagnulo u korist bivše zvijezde Barcelone. Messi je šest puta do sada (2009., 2010., 2011., 2012., 2015. i 2019.) bio laureat u dresu Barçe, koju je ovog ljeta nakon 20 godina u suzama napustio i otišao u PSG.

Napadač Manchester Uniteda i Portugala Cristiano Ronaldo je šesti listi najboljih na svijetu, Kylian Mbappe deveti, a Neymar tek 16.

Image
DODJELJEN BALLON D'OR /

Lionel Messi je dobitnik Zlatne lopte po sedmi put u karijeri! Mbappe, Neymar i Ronaldo najveći gubitnici

Image
DODJELJEN BALLON D'OR /

Lionel Messi je dobitnik Zlatne lopte po sedmi put u karijeri! Mbappe, Neymar i Ronaldo najveći gubitnici

Odao priznanje Lewi

Nakon što mu je dodijeljena sedma Zlatna lopta, Messi je održao govor u kojem je odao priznanje Lewandowskom.

"Čast je natjecati se s tobom, Roberte. Mislim da si zaslužio nagradu prošle godine", izjavio je Messi i potom se zahvalio svima i još naglasio...

"Ne znam koliko ću godina još igrati. Nadam se da će ih biti još dosta jer se odlično zabavljam."

Play ponuda
Play ponuda