Serie A / Cristiano Ronaldo pogotkom na samom kraju utakmice donio Juventusu pobjedu na gostovanju u Rimu

Image
Foto: AP images

Senad Lulić bio je u posljednjim trenucima utakmice tragičar Lazija

27.1.2019.
22:31
AP images
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus u Rimu je na Olimpicu nastavio svoj neporaženi niz. Momčad Stare dame pred kraj su se utakmice dočepali sva tri boda pogotkom Cristiana Ronalda u posljednjim minutama utakmice.

Nakon prvog poluvremena u kojem je Lazio stvorio više pravih prilika od Juventusa, nagrada im je stigla u 59. minuti. Emre Can nezgodno je pogodio loptu nakon Lazijevog kornera i doveo tako suparničku momčad u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morala je momčad Massimilliana Allegrija u samo pola sata smisliti kako se izvući iz deficita, a jedan od odgovora dao je desni bek Cancelo koji je ušao u igru s klupe u 70. minuti, da bi samo četiri minute kasnije poravnao rezultat. 

Senad Lulić bio je u posljednjim trenucima utakmice tragičar Lazija. Skrivio je jedanaesterac, a izvođač je bio Cristiano Ronaldo koji je svojim 15. ovosezonskim pogotkom u Serie A donio tri boda svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da su izgubili, ne bi Juventus puno skrenuo sa svog puta prema novom naslovu prvaka. Trenutno su na vrhu ljestvice s 11 bodova prednosti ispred Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo