Povratak u Madrid?! / Cristiano Ronaldo blizu transfera s kojim bi slomio srca svim navijačima Real Madrida

Image
Foto: Profimedia

Legendarni nogometaš trenutno ne putuje s ekipom Uniteda u Australiji, već trenira u Lisabonu, a kao razlog svojeg odsustva naveo je 'obiteljske razloge'.

24.7.2022.
14:11
Profimedia
VOYO logo

Nije tajna da Cristiano Ronaldo više ne želi igrati za Manchester United. Prošlo je ljeto Portugalac odlučio napustiti redove Juventusa nakon tri godine, a njihova suradnja nije bila najuspješnija. Ciljalo se na osvajanje Lige prvaka, a čak nisu ni osvojili prvenstvo Italije svake godine s Ronaldom.

Tako je Ronaldo odlučio vratiti se tamo gdje je dobio status planetarne nogometne zvijezde, u Manchester United. Iako je Ronaldo imao dobru individualnu sezonu, United nije pobijedio utakmicu bez njega na terenu i jedva su se kvalificirali u Europsku ligu. Jasno je da jedan Ronaldo, čak ni s 37 godina, neće biti zadovoljan sa samo drugim najvećim rangom europskog natjecanja u nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je zatražio transfer iz Crvenih vragova, a želi, praktički, u bilo koji klub koji konkurira za knockout fazu Lige prvaka. Legendarni nogometaš trenutno ne putuje s ekipom Uniteda u Australiji, već trenira u Lisabonu, a kao razlog svojeg odsustva naveo je 'obiteljske razloge'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se u Madrid?

Igračev agent, Jorge Mendes, trenutno pokušava orkestrirati spektakularni transfer u kojem bi se Ronaldo vratio u Madrid. Međutim, to ne bi bio Real, s kojim je ispisao povijest i osvojio sve. Ne, Ronaldo bi mogao otići u velikog gradskog rivala, Atletico. Ronaldo je pokazao volju da uzme manju plaću, ali problem su postojeći igrači u Atleticu.

Prije svega, Antoine Griezmann nije baš oduševio od povratka iz Barcelone, a Alvaro Morata također je višak u momčadi. Za dovođenje Ronalda, Atletico bi se morao riješiti barem jednog od ove dvojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo