CRISTIANO IZNENADIO IZJAVAMA O VJEČNOM RIVALU: / Evo što Ronaldo zaista misli o Messiju - 'Već 15 godina dijelimo nagrade, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Bio je to ujedno i prvi susret Ronalda i Lionela Messija nakon što je Portugalac napustio Real Mardid 2018. godine

9.12.2020.
9:00
Profimedia
VOYO logo

U skupini G Juventus je velikom 3-0 (2-0) pobjedom na gostovanju kod Barcelone osvojio prvo mjesto u skupini. Oba sastava još ranije su osigurala prolazak u osminu finala, a Juventusu je za preskakanje Barcelone bila potrebna malo vjerojatna pobjeda od tri razlike koja se na kraju i dogodila. Dva je pogotka s bijele točke postigao Cristiano Ronaldo, a između ta dva pogotka u strijelce se upisao i McKennie koji je u 20. minuti iskoristio ubačaj Cuardrada.

Juventus je tako završio prvi na ljestvici sa 15 bodova, kao i druga Barcelona. Bio je to ujedno i prvi susret Ronalda i Lionela Messija nakon što je Portugalac napustio Real Mardid 2018. godine, a sada je nakon dugo vremena Cristiano komentirao svog najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

BARCELONA, SPAIN - December 08, 2020: Cristiano Ronaldo (L) of Juventus FC is challenged by Lionel Messi of FC Barcelona during the UEFA Champions League Group G football match between FC Barcelona and Juventus. Juventus FC won 3-0 over FC Barcelona.,Image: 574613019, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

"Uvijek sam imao srdačan odnos s njim. Kao što sam rekao i ranije, već 15 godina dijelimo nagrade. Nikad ga nisam vidio kao rivala. Uvijek je davao sve od sebe za svoju momčad i ja sam uvijek davao sve za svoju. Uvijek smo imali dobar odnos. Uvjeren sam da će reći isto ako ga pitati. Ali svjesni da smo u nogometu ljudi uvijek traže rivalstva kako bi stvorili veće uzbuđenje", poručio je portugalski nogometaš.

Kratko je komentirao i veliku krizu u Barceloni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je isti kao i uvijek. Težak je ovo trenutak za Barcelonu, ali to je i dalje Barcelona. Siguran sam da će se izvući. Sve momčadi imaju loše serije, ali Barcelona je jako dobra momčad", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo