UH, AL' SU ŽESTOKI / Cristiano bi se vratio u Madrid, no navijači se glasno protive njegovom dolasku: 'Što je ovo, pa ne skupljamo mi otpad'

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo još uvijek radi na pronalasku novog kluba

26.7.2022.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Saga oko odlaska Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda konačno bi mogla dobiti svoj kraj. Ronaldo je od početka prijelaznog roka u potrazi za novim klubom, spominjale su se razne opcije od Bayerna, Chelseaja, PSG-a, Saudijske Arabije, Rome, Sportinga, a posljednji u nizu je ujedno i onaj najrealniji, Atletico Madrid.

Image
KAKVE CIFRE /

Evo koliko milijuna će sjesti u Maksimir ako Dinamo danas pobijedi Škupi: Profitirat će i ostatak HNL-a

Image
KAKVE CIFRE /

Evo koliko milijuna će sjesti u Maksimir ako Dinamo danas pobijedi Škupi: Profitirat će i ostatak HNL-a

Ronalda brojni klubovi ne mogu dovesti jer ima preveliku plaću, a on pak ne želi u klub koji se ne natječe u Ligi prvaka i nema jak renome. Atletico odgovara Ronaldu, a Madriđanima pak treba kvalitetan napadač, a Ronaldov agent Jorge Mendes baš jako forsira njegov dolazak tamo. No, u međuvremenu je zapelo baš oko financija jer Atletico ne želi dati Ronaldu plaću koju ovaj traži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Englezi sada pišu kako je Ronaldo popustio pod pritiskom i da ima toliku želju nastaviti igrati u Ligi prvaka, da će navodno pristati i na smanjenje plaće, koja mu trenutno iznosi 420 tisuća eura tjedno.

Image
Foto: Profimedia

Navijači pamte

Ipak, Atletico prvo mora rasteretiti svoj budžet, odnosno, moraju prodati Antoinea Griezmanna, Alvara Moratu ili nekog trećeg s velikim primanjima. Ronaldo je trenutno izoliran od momčadi i nije na pripremama, no trenira u privatnom aranžmanu i čeka razvoj situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Antoine Griezmann

No, navijači Atletica nisu zaboravili što im je sve Cristiano radio u svojoj karijeri. Osim što ih je "trpao" dok je igrao u Realu, mnogi se dobro sjećaju njegove bezobrazne geste nakon što je kao igrač Juventusa postigao hat-trick protiv Atletica i tako ih ispratio iz Lige prvaka prije tri godine.

U prvoj utakmici Atletico je slavio s 2:0, a nakon susreta je Diego Simeone slavio tako da se hvatao za međunožje, dok su navijači Atletica cijelu utakmicu provocirali Cristiana uzvikujući "Messi, Messi". Ronaldo im to, naravno, nije zaboravio, pa je žestoko proslavio kada je s tri pogotka ispratio Madriđane iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako da ne čudi da nije omiljen među navijačima Atletica, koji su pokrenuli svojevrsni bojkot njegova transfera putem društvenih mreža. Naime, navijači traže od kluba da odustanu od dolaska Portugalca te se prijete kako će otkazati godišnje ulaznice dođe li Cristiano na Wandu Metropolitano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radije bih gubio s Carlosom Martinsom nego pobjeđivao s njim", "Što je ovo, pa ne skupljamo mi otpad","Nikad u našoj momčadi", "Nije sve u golovima", samo su neki od komentara bijesnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo