skandalozna sportska afera / Britanski liječnik demantirao dopingiranje sportaša: slučaj zataškavala i antidopinška agencija?

Image
Foto: Twitter

Sumnja se kako je u cijeli slučaj bila upletena, te da ga je slijedom toga i zataškavala Britanska antidopinška agencija

4.4.2016.
9:54
Twitter
VOYO logo

Britanski liječnik Mark Boner, koji je prema navodima Sunday Timesa, dopingirao 150 elitnih sportaša, odbacio je sve optužbe u vezi s tim slučajem.

Među navodnim Bonerovim 'klijentima' nalaze se nogometaši iz Premijer lige, boksači, biciklisti, tenisači, MMA borci i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Optužbe koje je Sunday Times iznio na moje ime pogrešne su i potpuno neutemeljene", oglasio se Boner na Twitteru. 

Sunday Times je također naveo kako su svoju tajnovitu istragu započeli nakon što im je tu informaciju odao 'zviždač' - jedan od sportaša. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vezi cijelog slučaja oglasio se i ministar kulture i sporta John Whittingdale, koji se zahvalio listu što su javno iznijeli navodne nepravilnosti. 

Sumnja se kako je u cijeli slučaj bila upletena, te da ga je slijedom toga i zataškavala Britanska antidopinška agencija (UKAD).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokaže li se potonja informacija točnom, ovaj bi slučaj mogao poprimiti skandalozne razmjere i zauvijek promijeniti britanski sport. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo