BRAZILAC KOMENTAROM O VATRENIMA ODUŠEVIO ČITAVU NACIJU: / 'Htio bih da sam rođen u Hrvatskoj, a za zlato na SP-u dao bi ovo...'

Image
Foto: Screenshot/PIXSELL

Brazilac Francisco Rafael Beserra Sousa spreman se odreći čak i svoje kuće za zlato Vatrenih na SP-u

21.5.2018.
15:54
Screenshot/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak je objavio popis od 24 igrača koji će odraditi pripreme za SP, a jedan će obrambeni igrač otpasti na onom konačnom popisu koji će sačinjavati 23 imena. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

"Zagrebačka pivovara", sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, javnosti je predstavila suradnju s HNS-om po pitanju nastupa na SP-u. Ove godine napravljen je korak dalje, pa je pokrenuta inicijativa: "Što bi dao da Hrvatska osvoji SP?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LADIĆ ZA NET.HR: ‘Bojim se kako će se još godinama uspoređivati selekcije reprezentacije Hrvatske s našom iz 1998.’

U inicijativi su potrošači zamoljeni da "daju svoj obol" nastupu Vatrenih u Rusiji, a okupljenim novinarima pokazali su se oni najbolji komentari. Među njima, posebno se istaknuo komentar jednog Brazilca...

Francisco Rafael Beserra Sousa koji je spreman odreći se svoje kuće za zlato Vatrenih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam Brazilac, volim Hrvatsku od svoje pete godine. Za Hrvatsku bi žrtvovao mnogo stvari. Osim što bi radije htio biti rođen u Hrvatskoj, a ne u Brazilu (a to ne bi bila neka žrtva hahaha), ponudio bi i svoju kuću samo da Hrvatska postane prvak svijeta. To je nešto što jako dugo čekam", napisao je Francisco Rafael Beserra Sousa. Taj trenutak možete vidjeti u videu dolje od 17:39.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo