iskusni internacionalac / Bomba s Rujevice: aktualni hrvatski prvak potpisao ugovor s bivšim članom Juventusa i Manchester Cityja

Image
Foto: HNK Rijeka

Liječnici su dali zeleno svjetlo, Damir Mišković je jučer gledao prijateljsku utakmicu u društvu menadžera Valerija Božinova, i sve dogovorio

7.2.2018.
13:13
HNK Rijeka
VOYO logo

Velika vijest odjeknula je u srijedu s Rujevice, doma aktualnog hrvatskog prvaka Rijeke, koji je potpisao možda i najveće pojačanje u povijesti kluba, piše Novi list.

Radi se o bivšem bugarskom reprezentativcu Valeriju Božinovu, koji je kroz karijeru promijenio gomilu klubova. Danas je predstavljen na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu, ustvrdio je Bojinov koji se ekipi priključio već na pripremama u Portugalu", rekao je Valeri Bojinov kojega su suigrači od milja prozvali Božo.

Od svih klubova u kojima je igrao najviše se ističu Partizan, Sporting, Fiorentina, Juventus i Manchester City. Posljednji klub čiji je dres nosio Bugarin je onaj švicarskog Lausanne-Sporta. U reprezentativnom dresu Božinov je odigrao 43 utakmice i šest puta se upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su dali zeleno svjetlo, Damir Mišković je jučer gledao prijateljsku utakmicu u društvu menadžera Valerija Božinova, i praktički je sve dogovoreno.

"Izuzetno sam motiviran, da nije tako ne bih bio ovdje, upoznao sam svlačionicu, suigrače, prilagodba je brža zbog jezika. Rijeka i Opatija su čudesni. Zasad sam u Ambasadoru, čekam rasplet i tražim stan. Nakon potpisa ugovora", izjavio je Božinov, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo