trofejni trener /

Bomba iz Italije: Carlo Ancelotti pregovara s HNS-om i mogao bi voditi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu

Image
Foto: AP Images

Ancelotti je dvije godine sjedio na klupi Bayerna, no presudio mu je izostanak uspjeha u Europi

19.10.2017.
9:25
AP Images
VOYO logo

Talijanski sportski dnevnik Gazzette delo Sport u četvrtak ujutro napisao je jednu izrazito zanimljivu vijest po hrvatsku javnost. 

Naime, talijani tvrde kako su u tijeku pregovori između HNS-a i jednog od najuspješnijih trenera svih vremena, Carla Ancelottija. Neimenovani izvor Talijanima je rekao da će Ancelotti klupu preuzeti samo za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji, naravno, ukoliko Vatreni prođu dokvalifikacije protiv Grčke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest dovodi u pitanje sudbinu Zlatka Dalića, koji je spasio Hrvatsku ostvarivši pobjedu u posljednjem i ključnom kolu kvalifikacija protiv Ukrajine u Kijevu. HNS je već javno objavio kako će Dalić voditi Hrvatsku i u dokvalifikacijama te na samom turniru, no pokažu li se ove glasine istinitima, onda HNS očito igra neke zakulisne igre. 

Ancelotti je dvije godine sjedio na klupi Bayerna, a u tom razdoblju osvojio je dva naslova prvaka, no presudio mu je izostanak uspjeha u Europi, a sudbonosan je bio poraz u prvom kolu ovogodišnje Lige prvaka protiv PSG-a 0:3. Prethodno je vodio velikane poput Parme, Rome, Milana, PSG-a i Real Madrida. S Milanom je 2007. godine osvojio Ligu prvaka, a isti je uspjeh ponovio sedam godina kasnije na klupi 'kraljevskog kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo