novi problemi za zvijezdu juventusa /

Bivša djevojka Cristiana Ronalda teško optužuje slavnog Portugalca: 'On je psihopat, prijetio mi je!'

Image
Foto: AP Images

'Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku'

9.1.2019.
12:20
AP Images
VOYO logo

Novi problemi za Cristiana Ronalda. Naime, njegova bivša djevojka Jasmine Lennard prozvala je portugalsku zvijezdu psihopatom te zaprijetila otkriti njegovu pravu prirodu.

Ona je na Twitteru iznijela nekoliko više nego ozbiljnih optužbi na račun zvijezde Juventusa i portugalske izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon puno razmišljanja kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njen tim odvjetnika kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla, imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu", napisala je Jasmine pa potom nastavila s optužbama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira ju kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac, cijeli njegov život je laž", napisala je Jasmine u jednom od dvadesetak tweetova na svom profilu, a otkrila je kako je Ronaldo i plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu djecu!

No nije to sve...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku, imam dokaze i za to, on je psihopat!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Ronaldo se našao i na udaru optužbi za silovanje američkog modela Kathryn Mayorge, a sve je riješeno tako što je Portugalac Mayorgi isplatio 287 tisuća funti kako bi ušutjela - no bez priznanja ikakve krivnje.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo