BILA BI TO, NEDVOJBENO, TRANSFER-PRIČA GODINE: /

Cristiano se želi vratiti u Real. Postoji samo jedan golemi problem

Image
Foto: Profimedia

Premda je Juventusu Cristiano Ronaldo trenutno najbolji igrač, on ipak ima 35 godina i ugovor od 31 milijun eura koji će uskoro trebati produljiti

22.11.2020.
22:40
Profimedia
VOYO logo

Iako se nestvarnim činilo da bi više ikada mogli gledati Cristiana Ronalda u dresu Real Madrida, španjolska Marca tvrdi kako bi se to doista mogli i dogoditi. Naime, tvrde da se Cristiano Ronaldo želi vratiti u klub koji je napustio u ljeto 2018. godine i s kojim je dugo vremena imao vrlo hladne odnose.

Cristiano je odmah po odlasku Reala raskinuo gotovo sve kontakte s klubom i bivšim suigračima, a posebno ih je naljutio kada se nije udostojio doći na dodjelu Zlatne lopte 2018. godine koju je osvojio njegov dojučerašnji suigrač Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, da u toj priči o Ronaldovu povratku svakako ima nečega svjedoče i činjenice da je Cristiano posljednje vrijeme često u kontaktu s igračima Reala i s njihovim predsjednikom Florentinom Perezom. U ožujku ove godine tražio je osobno od predsjednika da mu osigura mjesto u loži na El Clasicu, a nakon toga je na društvenim mrežama proslavio pobjedu Reala nad Barcelonom.

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo of Juventus reacts during the Champions League round of 16 second leg football match between Juventus FC and Lyon at Juventus stadium in Turin (Italy), August 7th, 2020. Photo Federico Tardito / Insidefoto/Sipa USA,Image: 550804805, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

Želi se vratiti, ali postoji problem

Isto tako velika je vijest bila i susret Cristiana Ronalda s Lukom Modrićem prije nekoliko dana na utakmici Lige nacija. Modrić je nakon odlaska Ronalda nekako preuzeo palicu najboljeg igrača i uz Sergija Ramosa je jedan od lidera, pa Cristianu nije loše da malo popravi odnose s njim, ako si doista utabava put do Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je Juventusu Cristiano Ronaldo trenutno najbolji igrač, on ipak ima 35 godina i ugovor od 31 milijun eura koji će uskoro trebati produljiti, pa im vjerojatno ne bi smetalo da ga netko drugi preuzme. Ipak, postoji tu jedan oveći problem.

Naime, Marca tvrdi kako Real nema namjeru vraćati Ronalda i to ne zato što bi im bio preskup, već klub jednostavno više nije zainteresiran za njegov povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo