BALE PROGOVORIO PRVI PUT NAKON RONALDOVOG ODLASKA: / Ovo se Cristianu sigurno neće svidjeti

Image
Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

Nakon odlaska Portugalca mnogi su došli do zraka, a glavna zvijezda ekipe postao je Bale

17.9.2018.
13:27
AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
VOYO logo

Mnogi su očekivali da će Gareth Bale proigrati kad Cristiano Ronaldo ode iz Reala i očekivanja su im se ispunila. U pet utakmica od početka sezone postigao je tri i namjestio jednako toliko golova. Do nedavno je bio rezerva, a sada je glavna zvijezda momčadi s Bernabeua.

Baš je Bale taj koji je svojim golovima Madriđanima donio posljednju titulu u Ligi prvaka. A to je uspio na poseban način - ulaskom s klupe. U finalu protiv Liverpoola u igru je ušao umjesto Isca 61. minuti pri rezultatu 1:1 i samo tri minute kasnije postigao jedan od najljepših golova u finalima LP-a. Škaricama je donio prednost Realu, a onda zabio i za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olakšao dušu

Bez obzira na pogotke, Bale ne krije da nije bio zadovoljan što je u utakmicu ušao s klupe, a ne kao starter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, bio sam ljut, baš jako ljut što nisam igrao od početka, jer sam to zaslužio. U to vrijeme sam bio u sjajnoj formi (četiri gola u tri prethodne utakmice, op.a.) i teško je bilo suzbiti tu ljutnju, ona me pripremila za golove.", izjavio je u intervjuu za Daily Mail.

Koliko je Balea frustriralo što je bio u sjedni Ronalda najbolje se vidi iz njegovog odgovora na pitanje kako je momčadi igrat bez Ronalda?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real bez Ronalda? Očito je mala razlika u odnosu na to kada je u ekipi tako veliki igrač. Ali, sada je opuštenije. Svi radimo za momčad, a ne za jednog igrača."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo