TKO ĆE OSVOJITI NASLOV? / Spektakularan početak najavio nikad uzbudljiviju sezonu HNL-a. Hoće li se hajdukovcima konačno ostvariti snovi i mogu li se drugi uplesti u borbu za titulu?

Image
Foto: PIXSELL

Aktualni orvak Dinamo u prvom kolu je pretrpio bolan poraz od Hajduka na svom terenu, a svoju kandidaturu za bobu za titulu najavile su i momčadi Osijeka i Rijeke

23.7.2023.
12:13
PIXSELL
VOYO logo

Ovoga vikenda počela je nova sezona HNL-a i već je prvo kolo ponudilo jako velika uzbuđenja.

Image
REAKCIJE /

Trener Hajduka nakon pobjede: 'Možda to nije popularno reći, ali ja ću u utorak navijati za Dinamo'

Image
REAKCIJE /

Trener Hajduka nakon pobjede: 'Možda to nije popularno reći, ali ja ću u utorak navijati za Dinamo'

Nakon što je Dinamo prošlog vikenda na Maksimiru pobijedio Hajduk i osvojio Superkup iste su su ekipe na istom mjestu odmjerile snage i u petak u prvoj utakmici nove sezone, a tada su se radovali Splićani koji su velikim preokretom u završnici (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta. Marko Livaja je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka te je u split odmah zavladala "ludnica" i velika euforija jer su mnogi uvjereni kako će ove sezone "Bijeli" nakon gotovo 20 godina doći do titule i svrgnuti Dinamo do trona.

No, iako su njihove šanse prilično manje, u borbu za titulu bi se mogla uključiti još dva kluba - Rijeka i Osijek, koji su u prvom kolu pokazali odličnu igru i upisali jako uvjerljive pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su briljirali Osječani koji  nisu mogli poželjeti ljepši ulazak u sezonu i otvaranje novog stadiona. U susretu 1. kola HNL-a pred više od 9.000 gledatelja na novoj Opus Areni deklasirali su Slaven Belupo sa 6-1.

Nekoliko sati ranije Veliku pobjedu su ostvarili i Riječan, koji su na svojoj Rujevici pred 5.000 gledatelja opravdali ulogu favorita pobijedivši novog provoligaša Rudeš sa 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve sluti na to da bismo ove sezone mogli gledati nikad napetiju borbu za titulu, pa vas mi pitamo u anketi - tko će ove sezone postati prvak Hrvatske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo