ALLEGRI TRAŽI ČUDO U MADRIDU: /

Talijani otkrili plan za Real, Mandžukiću jedna od ključnih uloga

Image
Foto: AFP

Trener Juventusa traži rješenje za veliki preokret.

9.4.2018.
11:43
AFP
VOYO logo

Tri je puta slavni Gianluigi Buffon morao vaditi loptu iz mreže pred svojim navijačima prošloga tjedna kada je u sklopu prvog četvrtfinalnog susreta Lige prvaka u Torinu gostovao Real Madrid.

Pred Juventusom je u srijedu uzvratna utakmica, a malo tko vjeruje da bi mogli napraviti preokret na Santiago Bernabeu. Međutim, talijanski strateg Max Allegri sigurno će sve pokušati kako bi došao do čuda. Stoga je spreman napraviti nekoliko taktičkih promjena u momčad. Njegove planove otkrila je u ponedjeljak Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su Paulo Dybala i Rodrigo Bentacur zbog kartona propustiti susret Talijan razmatra dvije taktičke formacija. Jedna od njih je 4-3-3, dok je druga 4-2-3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da bi Mautidi opet mogao započeti susreta s klupe ako se Allegri odluči opet zaigrati s dva veznjaka, a isto vrijedi i za Marija Mandžukića krene li Juve u formaciji 4-3-3 jer će Allegri u tom slučaju birati između njega i Cuadrada.

Talijan bi pak mogao odlučiti na travnjak od prve minute poslati sve svoje napadačke opcije . Odlučili se tako za formaciju 4-2-3-1 zajedno bi trebali zaigrati Mandžukić, Higuain, Cuadrado i Douglas Costa.

Federico Bernardeschi još uvijek nije spreman i neće bi na raspolaganju ove srijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo