ALLEGRI ODUŠEVLJEN MANDŽUKIĆEM, JAVIO SE I SUPER MARIO: / 'On ima drugačiji motor od ostalih'

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić odigrao je odličnu utakmicu za Juve i nastup začinio pogotkom

26.8.2018.
11:26
AFP
VOYO logo

Utakmicu u punoj minutaži odigrao je Mario Mandžukić za Juventus koji je s 2-0 svladao Lazio u subotnjem ogledu 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Primjetan doprinos u osvajanju tri boda dao i je donedavni napadač hrvatske nogometne reprezentacije koji je u 75. minuti postavio konačan rezultat.

Ton je određen

Putem Instagrama potom je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjajno je zadovoljiti navijače u prvoj domaćoj utakmici – odredili smo ton za nastavak sezone!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim navijača zadovoljan je bio i trener momčadi Massimiliano Allegri koji je u ogled protiv rimske momčadi krenuo iz koje je izostavio neka jaka imena. Douglas Costa, Paulo Dybala i Juan Cuadrado, primjerice, ostali su na klupi. Dvojica potonjih s te su pozicije odgledali cijelu utakmicu.

"Moram izabrati početnih jedanaest. To ne znači da su oni koji su na klupi beskorisni već da ih samo toliko može startati u utakmicu. Imam jaku momčad, već u sljedećoj utakmici postava može biti drugačija", kazao je Allegri i spomenuo što još utječe na spremnost pojedinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom je spomenuo i Mandžukića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji su bili na Svjetskom prvenstvu stigli su kasno za predsezonske treninge i ne stižu svi istovremeno pronaći pravu formu. To se ne odnosi na Mandžukića i Matuidija, oni imaju drugačije motore."

Ronaldo čeka gol

Najveće pojačanje momčadi Cristiano Ronaldo je i dalje bez pogotka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talijanski nogomet se razlikuje od španjolskog. Ronaldo to shvaća. Dobro se uklopio. On je skroman momak i ja sam zadovoljan onime što je zasad napravio", zaključio je Allegri.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo