ALLEGRI I ZIDANE PROKOMENTIRALI PRVI ČIN: / ' U ovakvim utakmicama potrebna vam je sreća, ali i Ronaldo koji nema svoju večer'

Image
Foto: AFP

Real Madrid na uzvrat pred svoje navijače nosi 3-0 prednost protiv Juventusa iz prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka

3.4.2018.
23:38
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida napravili su uistinu velik korak prema plasmanu u polufinale Lige prvaka pobjedom 3-0 ostvarenom u Torinu protiv Juventusa. Susret su prokomentirala obojica trenera, Realov Zinedine Zidane i Juventusov Massimiliano Allegri.

Image
SAVRŠENA VEČER REAL MADRIDA: /

Zidaneova momčad projurila kroz Torino, čudesni Ronaldo zabio škaricama

Image
SAVRŠENA VEČER REAL MADRIDA: /

Zidaneova momčad projurila kroz Torino, čudesni Ronaldo zabio škaricama

Nije ovo bilo lako

"Nije lako postići tri gola Juventusu u Torinu. Odigrali smo sjajno, ali je i Juve bio vrlo dobar, stisnuli su nas i imali svoje prilike za postići pogodak. Mi smo naše znali iskoristiti", kazao je Zidane, igračka legenda klubova koji su se susreli u utorak, potom i ukazao na igrača koji je riješio pitanje pobjednika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji igrač poput Cristiana Ronalda, on se nikad ne počiva na lovorikama već traži nešto posebno u utakmicama Lige prvaka. Zabio je nevjerojatan pogodak udarcem preko glave, no i promašio dvije mnogo jednostavnije prilike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je najbolji na svijetu

Massimiliano Allegri nije imao previše razloga za zadovoljstvo nakon utakmice.

"U utakmicama protiv ovakvih momčadi potrebna vam je sreća, ali i Ronaldo koji nema svoju večer", kazao je Allegri potom spomenuo sat vremena dobre igre svoje momčadi i priznao da je to premalo protiv sastava koji već godinama dominira ovim natjecanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo šansu za izjednačenje, ali i promašili nekoliko centimetara. Razočaran sam krajnjim rezultatom, trebali smo pokušati zadržati 0-2 i pokušati napraviti nešto posebnoga u Madridu. Sva smo tri pogotka mogli izbjeći, no ako u ovakvim utakmicama nemate sreće a vaš je suparnik ima stvari se kompliciraju."

"Šteta je i zbog toga što Sergio Ramos propušta uzvrat pa bi imali veće šanse da je ostalo 2-0 za njih. Svojim igračima nemam što za predbaciti, igrali smo protiv najboljeg napadača današnjice i platili zbog nekoliko pogrešaka", zaključio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo