Play ponuda

UH, KAKVA ŠTETA / A bio mu je najdraži: Pogledajte kako izgleda Ronaldova jurilica od dva milijuna eura koju je njegov zaposlenik zabio u zid

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Cristiano Ronaldo je trenutno na Mallorci, gdje se odmara s obitelji

21.6.2022.
9:04
Screenshot/YouTube
Play ponuda

Prije nekoliko godina, Cristiano Ronaldo se pohvalio svojim novim Bugatti Veyronom, za kojeg je "ispljunuo" 2,1 milijun eura. Portugalac ima bogatu kolekciju automobila, ali je u nekoliko navrata istaknuo kako mu je taj Bugatti najdraža jurilica koju posjeduje.

Image
TKO JE TO? /

Rebić ima novog suigrača, Milan doveo prvo pojačanje: Nikome nije jasno kako su Rossoneri njega pronašli

Image
TKO JE TO? /

Rebić ima novog suigrača, Milan doveo prvo pojačanje: Nikome nije jasno kako su Rossoneri njega pronašli

No, ovaj se tjedan dogodila nesreća. Jedan od radnika koji je zaposlen na nogometaševom imanju u Mallorci, oštetio je skupocjeni automobil nakon što se zabio u zid u blizini Ronaldove kuće.

Još uvijek nije poznato zašto je radnik izgubio kontrolu nad vozilom i završio u zidu. Cristiano je trenutno na Mallorci, gdje se odmara s obitelji.

Sve je prošlo bez ozljeda

Na svu sreću, radnik nije pretrpio nikakve ozljede, ali je napravio materijalnu štetu na najdražem automobilu Cristiana Ronalda. Nogometaš će vjerojatno morati izdvojiti pozamašnu svotu kako doveo u red svojeg favorita.

Ipak, na snimkama i fotografijama koje su procurile u javnost, može se vidjeti kako nije u pitanju teško oštećenje vozila. Radnik je odmah priznao da je on kriv za nesreću te je policiji objasnio što se dogodilo.

Play ponuda
Play ponuda