težak posao u uzvratu / Monaco na Mestalli izgubio 3-1: Subašić odradio 90 minuta, Pašalić zabio za klub iz Kneževine

Image
Foto: YouTube Screenshot

Nogometaši Monaca trebat će nadoknaditi dva pogotka zaostatka u uzvratu, nakon što su u srijedu na gostovanju u Valenciji poraženi 3-1 u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka

20.8.2015.
9:51
YouTube Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Monaca trebat će nadoknaditi dva pogotka zaostatka u uzvratu, nakon što su u srijedu na gostovanju u Valenciji poraženi 3-1 u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka.

Hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića svladali su Rodrigo (4), Parejo (59) i Feghouli (86), a gol nade za klub iz Kneževine postigao je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić u 49. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki korak prema Ligi prvaka napravio je ukrajinski Šahtar koji je s 1-0 slavio protiv Rapida u Beču. Pobjednički pogodak postigao je Marlos u 44. minuti. Kapetan hrvatske reprezentacije i Šahtara Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton, a bivši reprezentativac Eduardo da Silva ušao je u 80. minuti. 

Celtic je na poluvremenu u Glasgowu vodio 2-0 protiv Malmoa pogocima Griffithsa (3) i Bittona (10). Griffiths je u 62. minuti donio domaćima vodstvo 3-1, koje su Škoti držali do 5. minute sučeve nadoknade. Tada su Šveđani zahvaljujući dvostrukom strijelcu Bergetu stigli do obećavajućeg, minimalnog poraza (2-3).

Basel je na svom stadionu do šeste minute sučeva vremena držao vodstvo 2-1, a onda ih je šokirao Zehavi (31, 90+6), dvostruki strijelac za Maccabi iz Tel Aviva te postavio konačnih 2-2. Za Švicarce su pogotke postigli Delagado (39) i Embolo (88).
Uzvratne utakmice na rasporedu su u utorak, 25. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo