KOVAČIĆ NAJAVIO ODLAZAK IZ REALA: /

'U Inter ću pod jednim uvjetom, ali možda završim u Juveu ili Milanu'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Hrvatski reprezentativac najvjerojatnije će ovog ljeta napustiti Real Madrid.

6.6.2016.
17:35
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Hoće li Mateo Kovačić ostati u Real Madridu i ako neće gdje će nastaviti karijeru. Pitanje je to o kojem se ponajviše raspravlja u talijanskim medijima. S obzirom na to da ga Zinedine Zidane gotovo pa odrekao mediji su počeli pisati o njegovu povratku u Italiju. Klubovi s kojim ga se u posljednjih nekoliko dana ponajviše povezuje su Milan i Juventus. Iz njegova bivšeg kluba, Intera, stigla je također poruka da ne bi imali ništa protiv da dođe kod njih, no tu opciju za sada je odbacio sam igrač. Razlog? Problemi iz prošlosti.

Obožava Inter

"Dvije i pol godine nosio sam dres Intera i osjećam se kao njihov navijač. Nikada ne znate što se može dogoditi, tako da ne mogu odbaciti mogućnost da u budućnosti zaigram za Juventus ili Milan. Sigurno je samo da se neću vratiti u Inter dok je na klupi trener Roberto Mancini. Imao sam nekih problema s njim, ali o tome ne želim govoriti", izjavio je Kovačić za SportMediaset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter prodan

Veznjak je prošlog ljeta prešao u Real Madrid za 29 milijuna eura, a aktualnih prvaka Europe započeo je samo osam susreta u prvenstvu. U međuvremenu, Kovačićev bivši klub pustio je priopćenje u kojem su potvrdili prodaju 68,55 postotnog udjela kineskoj Suning grupi. Bivši predsjednik Intera Massimo Moratti zadržao je 30-postotni udjel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao i svaki navijač očekujem da će klub podići na višu razinu", poručio je Moratti. Inter, inače, niti ove godine nije osigurao Ligu prvaka jer je u prvenstvu završio na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike