KOVAČ SVIMA OTKRIO JEDNU OD NAJVEĆIH TAJNI DANAŠNJEG NOGOMETA: / Potopio PSG, srušio rekord i rekao kako zaustaviti najboljeg igrača svijeta

Image

Kovač i njegov Monaco uspjeli su, usput rečeno, srušiti rekord star deset godina

22.2.2021.
11:32
VOYO logo

U derbiju 26. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, koji vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač, je na Parku prinčeva pobijedio PSG s 2-0 ostvarivši prvu pobjedu u Parizu nakon ožujka 2016. Bila je to savršena predstava momčadi iz Kneževine. Kovač je u potpunosti nadigrao i zaustavio pariške zvijezde koje prvi put u posljednjih 13 susreta nisu postigle niti jedan pogodak na utakmici.

Nakon što je u utorak projurio preko Camp Noua porazivši Barcelonu s 4-1, PSG je doživio bolno prizemljenje upisavši prvi domaći poraz od Monaca nakon ožujka 2016. kada je također izgubio s 0-2. Golove za osmu pobjedu Monaca u posljednjih devet kola zabili su Sofiane Diop (6) i Guillermo Maripan (51).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač i njegov Monaco uspjeli su, usput rečeno, srušiti rekord star deset godina. Oni su prva momčad još od sezone 2011./12. koja je uspjela dva puta svladati PSG u jednoj sezoni, a tada je to uspjelo tek Nancyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Kovač je otkrio novinarima kako je uspio svladati PSG-a, odnosno, kako je zaustavio ponajboljeg igrača svijeta Kyliana Mbappea.

"Veoma sam sretan izvedbom svoje momčadi. PSG je velika momčad, ali mi smo se silno trudili svih 90 minute te smo zaslužili pobjedu. Oni nisu stvorili previše prilika i zato moram čestitati svojoj ekipi", rekao je Kovač i zatim otkrio svima tajnu kako zaustaviti Kyliana Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koji je bio naš plan? Morali smo izbrisati Mbappea. On je strašan napadač, a morali smo neutralizirati njegov pristup lopti i napravili smo to postavivši trojicu ili četvoricu naših igrača da ga čuvaju. U obrani, pokazali smo sasvim drugo lice Monaca i nisu nam uspjeli zaprijetiti", otkrio je Kovač.

"Uspjeli smo svladati PSG po drugi put ove sezone, a možemo li završiti u top 3? Kao što sam rekao, moramo prvenstveno povećati razliku u odnosu na ove momčadi ispod nas. Preostalo je još dosta utakmica i prvo moramo to uspijeti, ali još uvijek nismo na razini prve tri momčadi", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo