ZASTRAŠUJUĆE PRIJETNJE U BEOGRADU: / 'Sve ćemo ti zapaliti, pazi što pričaš i radiš!'

Image
Foto: AFP/Screenshot

Šefu Partizana prijete da će mu se zapaliti benzinom, a on se osvrće na prijetnje i iznosi određene podatke u javnost.

6.2.2018.
16:45
AFP/Screenshot
VOYO logo

Ostoja Mijailović, predsjednik košarkaškog kluba Partizan Beograd, našao se na meti nepoznate osobe ili više njih. Naime, Mijailović je dobio poruke prijetećeg sadržaja u kojima piše da će mu sve svu imovinu zapaliti benzinom zbog iznošenja pojedinih podataka u javnost.

I POSLJEDNJI SPLITSKI HULIGAN PRIZNAO KRIVNJU: MMA borca čeka pet mjeseci zatvora u Srijemskoj Mitrovici

"Iznio sam neki podatak i prije nekoliko dana dobio sam prijeteću poruku u kojoj se spominje da će mi zapaliti svu imovinu sa ne znam koliko benzina... Pa, da li oni zaiste misle da se ja toga bojim? Pa, da je tako ne bih ovo radio. Postoje razni interesi, stvaraju se neprijatelji kada ste na ovakvoj poziciji", rekao je Mijailović gostujući u emisiji 'Zona press' na SOS kanalu, prenosi srpski tabloid Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPLITSKI HULIGANI ISPRIČALI ZAŠTO SU DOŠLI U BEOGRAD I KAKO SU DOBILI BATINE: ‘Bojali smo se Delija, a prebili su nas Grobari’

Šef Partizana govorio je i o dugu Partizana i borbi da klub ne ode u stečaj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Partizanov račun je konačno nedavno odblokiran nakon 90 dana blokade. Dug je sedam milijuna eura, a jedna banka je najveći pojedinačni naš davatelj sa 1,36 milijuna. Zatim je tu i Porezna uprava sa 85 milijuna dinara, od kojih je 50 milijuna kamata. Dug prema igračima i trenerima iznosi oko tri miliona eura, među kojima ima dosta nerealnih potraživanja. Kao što nije realno i da nam država pomaže, a da mi ne plaćamo porez. Za mene je to neprihvatljivo“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je otkrio kada je Partizanu krenulo nizbrdo...

"Partizan je 2013. godine izgubio korak s vremenom. Omča oko vrata mu je bio neki nerealan kredit. I sada je najveći problem dug prema banci. Kada to saniramo, kao i dug za porez, ukupno dugovanje bit će prepolovljeno i time lakše. Imamo dosta igrača i sportskih radnika koji će otpisati dug, napravili su dobre karijere na imenu Partizana i spremni su pomoći“, zaključio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo