favoriti uvjerljivi / Kompletirano četvrtfinale Kupa: prošli i Dinamo, Rijeka te Split

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Dinamo je slavio na gostovanju kod Istre 1961 s 1-0, Rijeka je na Kantridi pobijedila Lokomotivu s 4-1, Split kao domaćin je bio bolji od Zadra s 1-0, a Hajduk je praktički osiguirao polufinale svladavši u gostima Vinogradar s 3-0

11.2.2015.
19:49
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo, Hajduk, Rijeka i Split pobijedili su u prvim utakmicama četvrtfinala Hrvatskog kupa, te tako stekli prednost pred uzvrate za tri tjedna.

Dinamo je slavio na gostovanju kod Istre 1961 s 1-0, Rijeka je na Kantridi pobijedila Lokomotivu s 4-1, Split kao domaćin je bio bolji od Zadra s 1-0, a Hajduk je praktički osiguirao polufinale svladavši u gostima Vinogradar s 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u Puli svladao Istru s minimalnih 1-0, iako su 'Modri' propustili dosta prilika da pitanje prolaska riješe već na stadionu Aldo Drosina. Jedini pogodak je pao tek u 56. minuti kada je Junior Fernandes efektno lobom prebacio domaćeg vratara.

Branitelj naslova Rijeka je na Kantridi pobijedila Lokomotivu s 4-1. Prvi zgoditak postigao je Ivan Tomečak u 18. minuti, a na 2-0 je povećao Albanac Bekim Balaj u 59. minuti. Jugović je u 77. minuti povećao na 3-0, za Lokomotivu je u 81. minuti Jan Doležal postigao počasni zgoditak, da bi u 88. minuti konačan rezultat postavio Marko Lešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Split je na Parku mladeži pobijedio Zadar s 1-0 pogotkom Antonija Mršića (49), a već u 18. minuti je isključen igrač Zadra Domagoj Pušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo