SPEKTAKL / Večeras je luda borilačka noć: Evo gdje možete gledati Babića i Soldića: Oba Hrvata spremna su za šou

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Elitni hrvatski boksač Alen Babić boksat će protiv Davida Spilmonta uz prijenos na DAZN-u, dok će naš ponajbolji MMA majstor Roberto Soldić ganjati pojas u srednjoj kategoriji protiv Mameda Khalidova na KSW TV-u. Obje borbe moći ćete pratiti i na portalu Net.hr

18.12.2021.
13:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sve je spremno za veliku borilačku noć. Iza 20 sati očekuje nas dvije borbe koje plijene pažnju hrvatskih ljubitelja borilačkih sportova. Naravno, s Hrvatima u glavnim ulogama, a sve će te moći pratiti u tekstualnom prijenosu UŽIVO i na portalu Net.hr.

Image
RAZORNI BABIĆ NOKAUTIRAO SPILMONTA U 6. /

Fantastična borba u Manchesteru: Savagea u drugoj rundi spasio gong, a onda je poludio: 'Nisam uopće bio uzdrman'

Image
RAZORNI BABIĆ NOKAUTIRAO SPILMONTA U 6. /

Fantastična borba u Manchesteru: Savagea u drugoj rundi spasio gong, a onda je poludio: 'Nisam uopće bio uzdrman'

'Borba je opet došla u posljednji tren'

Prvi na borilište izlazi Alen Babić (31, 9-0), koji će u će boksati protiv još jednog anonimca, Francuza Davida Spilmonta (30, 11-7-1). U Manchesteru na boksačkoj priredbi Matchrooma, Savage će tražiti jubilarnu desetu pobjedu u karijeri na priredbi koju predvode Joseph Parker i Derek Chisora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je već ranije izjavio kako nije do kraja zadovoljan jačinom protivnika kojeg su mu organizatori jedva pronašli nekoliko dana uoči borbe pa ne sumnjamo u desetu pobjedu nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je došlo u posljednji tren, dobio sam u posljednji čas opet suparnika. Nitko se nije htio boriti samom, a i trebalo je naći suparnika u tako kratko vrijeme. Ovo je moja posljednja neozbiljna borba, na ‘short notice‘. Nakon toga idemo po titulu u bridgeru. Ja sam trećerangiran, Oscar Rivas je prvak, idem po njega i njegov pojas. Trebam jake momke, želim ih, što je bolji suparnik, to sam i ja bolji. To sam rekao i kad sam počeo priču. Jednostavno, drugačiji sam boksač", kazao je Alen Babić za Matchroom boxing u najavi meča.

Babića možete gledati na DAZN-u

Glavni dio priredbe kreće u 19 sati, meč Alena Babića možete pogledati na DAZN-u, a mjesečna pretplata iznosi 12,99 hrvatskih kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roberto Soldić (26, 19-3) borac rodom iz Viteza i Mamed Khalidov (41, 35-7) predvodit će "KSW 65" priredbu u Gliwicama, a u ulog u tom meču bit će pojas prvaka srednje kategorije. Khalidov je legenda KSW-a. Mamed je bio neporažen u MMA-u od ožujka 2010. godine pa sve do ožujka 2017. godine pritom upisavši 14 pobjeda i jedan remi. Prema KSW-u, ima najduži niz u organizaciji od 12 uzastopnih pobjeda.

Soldić je, pak, u nizu od 6 uzastopnih pobjeda i ima 13 pobjeda u posljednjih 14 mečeva. Mlađi je 15 godina od Khalidova i gladan pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve znam o Mamedu'

"Sve znam o Mamedu, dugo ga pratim. Ma jako dobar borac čečenskog podrijetla. Ima puno iskustva u KSW kavezu, puno borbi iza sebe... Ima i dobar skor, nokaut, submission, sve može kod njega, sve zna. Sve čovjek radi. Kompletan MMA borac. Mogu slobodno kazati, jedan od TOP 5 boraca u svijetu u toj srednjoj kategoriji do 84 kg. Mamed Khalidov se posljednji put borio prije godinu dana i pobijedio u njoj za 30 sekundi, mawashi geri udarcem. Baš je bilo, ono, iznenađujuće nešto u borbi. S njim nikad ne znaš, ne znaš što ti dolazi. Borac je od kojeg ne znaš što očekivati. Može sve stvarno. To mi je bila i motivacija uoči meča s njim. Želim i volim se boriti s najboljim. On je najbolji sad, vidjet ćemo hoće li tako biti i nakon meča", kazao nam je u razgovoru prije nekoliko dana Roberto Soldić.

Jučer nam se isto javio iz hotela iz Katowica...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spreman sam'

"Dobro sam i spreman sam. Skinuo sam potrebne kilograme. Sve je, tako, spremno s naše strane. Jedem malo, pijem vodu, ništa pretjerano. Masiram se malo, noge su me boljele. Sad je nekako sve došlo na naplatu, svi ti treninzi. No, dobro sam. Vidio sam Mamedova sad maloprije. Ja sam jeo i on je poslije vage došao i pozdravili smo se. Bio je sa svojim timom, ja sa svojim. Plan mi je spojiti dvije titule u dvije divizije, ako Bog da", rekao nam je Roberto Soldić.

Dan prije borbe, koja je najavljena kao najveća MMA borba u Europi, dvojac je stao na vagu. Soldiću je pokazala 83,8 kg, a Khalidovu 83,9. Srednja divizija, inače, je do 84. kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 65 priredba započinje u subotu u 19 sati, a na rasporedu je ukupno 10 borbi. Soldićev meč kao glavna borba večeri ujedno je i posljednji na rasporedu, a možete ga gledati na KSW TV-u za devet eura, koliko stoji 'pay-per-view' za tu priredbu.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo