ZINULA KAD JE VIDJELA SLAVNOG BORCA / Mlada ring djevojka postala viralni hit zbog reakcije, ovo je plakanje

Image
Foto: Screenshot

Jedna je mlada ring djevojka u potpunosti pala pod dojam slavnog Petera Aertsa

14.9.2023.
8:57
Screenshot
Play logo

Jedna je mlada Japanka, ring - djevojka, postala viralni hit zbog svoje reakcije u trenutku kad je ugledala legendarnog borca Petera Aertsa. Slavni Nizozemac koji je sad u mirovini (ima 52 godine) bio je gost na borilačkoj večeri u Japanu, a ono što se dogodilo u ringu privuklo je veliku pažnju. Ring djevojka očigledno ga je prepoznala i njen izraz lica je osvojio svijet. Snimka kako je zinula kad je ugledala Aertsa upravo kruži društvenim mrežama. Ali, idemo redom...

Image
EKSKLUZIVNO /

'Ne obazirem se što zli jezici komentiraju o nama, a sestra i ja znamo ishendlati uletavanja boraca'

Image
EKSKLUZIVNO /

'Ne obazirem se što zli jezici komentiraju o nama, a sestra i ja znamo ishendlati uletavanja boraca'

Video kruži društvenim mrežama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter Aerts jedan od najvećih kickboksača ikad. U prošlosti je važio za ozbiljnu 'facu' u ringu i stekao je veliku slavu širom svijeta, posebno u Japanu. Da 52-godišnju legendu u Japanu i dalje prepoznaju i stari i mladi dokazano je prethodnog vikenda na eventu gdje je Aerts pozvan da uruči nagrade pobjednicima.

Dok je to Aerts činio u centar pažnje je došla mlada ring djevojka. O njenom izrazu lica kada je vidjela legendu suvišno je išta govoriti i očigledno je da nije mogla vjerovati da je slavni borac ispred nje.

Scena oduševila mnoge

Ova scena oduševila je mnoge. Japanka je postala viralna i definitivno je ovo dokaz da je ova legenda još uvijek velika zvijezda u Japanu. U K1 je debitirao 1993., a nakon toga ispisapo povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nizozemski drvosječa", što je nadimak kojeg je nosio, trostruki je prvak čuvenog K-1 turnira Grand Prix. Naslove je osvojio 1994., 1995. i 1998. godine i zbog toga je dobio i nadimak Gospodin K-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je četiri puta poražen u finalnom duelu, ali će ostati upamćen kao jedan od najvećih šampiona svih vremena. Aerts je u karijeri ostvario 108 pobjeda od čega ih je 81 uzeo nokauto, a ima 35 poraza i dva neriješena meča.

Specijalist i za Muay Thai

Tokom karijere okušao se i u MMA. Odradio je tri meča i dva je izgubio, no nikada mu ovaj sport nije bio u prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Eindhovenu, Aerts je počeo prvo trenirati taekwondo u dobi od četrnaest godina. Svoj prvi naslov svjetskog prvaka osvojio je kada je imao devetnaest godina 1990. godine, osvojivši titulu prvaka u teškoj kategoriji Međunarodne kickboxing federacije. Također, u svojim vitrinama ima i nizozemski naslov u teškoj kategoriji i Svjetski Muay Thai pojas u teškoj kategoriji. Nakon tih naslova, otisnuo se prema Japanu i osvojio japanske ljubitelje borilačkog sporta.

Natjecao se na svim K-1 World Grand Prix turnirima osim na jednom, 2009. godine. Trostruki prvak K-1 Svjetskog Grand Prixa, debitirao je na inauguralnoj K-1 Svjetskoj VN 1993. gdje ga je eliminirao kolega K-1, također legenda Ernesto Hoost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo