JOŠ TRI DANA / Odbrojavamo do FNC 15 spektakla; 'Nitro' je nabrijan; 'Jedva čekam bare knuckle'

Image

Voyo u subotu od 19.00 prenosi FNC 15 iz Ljubljane, priredbu koja će srušiti sve rekorde praćenosti i posjećenosti u Sloveniji ikad, što se tiče jednog eventa slobodne borbe

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

27.3.2024.
14:06
VOYO logo

Odbrojavamo lagano do FNC 15 priredbe. Ostala su još tri dana. U subotu od 19.00 na platformi Voyo u prijenosu uživo moći ćete gledati najveći MMA event ikad održan u Sloveniji.

Image
'Dobro mi je otvorio glavu' /

FNC zvijezda razbila mit: 'Ne vidim po čemu je bare knuckle brutalniji od MMA'

Image
'Dobro mi je otvorio glavu' /

FNC zvijezda razbila mit: 'Ne vidim po čemu je bare knuckle brutalniji od MMA'

Spektakularnu FNC 15 priredbu 30. ožujka s početkom u 19.00 možete u izravnom prijenosu gledati na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put FNC prelazi na zapad. Dražen Forgač Forgy, glavni čovjek FNC promocije, radi sjajan posao zajedno sa svojim timom i borcima, kao glavnim akterima. Nedavno nam je u intervjuu rekao kako se očekuje rušenje rekorda po broju gledatelja u Sloveniji na jednom MMA eventu. Za ulaznice za Arenu Stožice vlada veliki interes. Još ih ima za kupit, ali nema ih baš puno.

Slovenija je treća zemlja koju je FNC sportski "osvojio. Nakon Bosne i Hercegovine tri puta (Ljubuški, Bugojno i Sarajevo) i Srbije jednom (Beograd, uskoro opet - 1. lipnja), na redu je Slovenija, a prava bomba od priredbe dogodit će se 22. lipnja na FNC 18 u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Pejić, član American Top Teama i FNC-ovog rostera, popularni Nitro koji se posljednji put na FC-u borio prošle godine 28. svibnja na FNC 11 i izgubio od Ronyja Jasona, kratko nam je najavio FNC 15:

"Dolazi nam FNC 15. Jako uzbudljiv event. Kako sve više gledamo borce koji su se borili već znamo što nas čeka. Svi smo nekako uzbuđeni uvijek iznova kad dolazi novi FNC event. Jer, FNC je poprimio ozbiljne razmjere", poručio nam je Pejić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, prva i povijesna bare knuckle borba koja će se održati na FNC eventu je dokaz rastu i popularnosti promocije. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati s boksom bez rukavica. Match makeri promocije uvijek dobro spare, spoje borce. Gledamo uvijek zanimljive borbe i svaki je event sve zanimljiviji. Vidimo se u Ljubljani", završio je Filip Pejić.

FNC 15 - Ljubljana 30.3.2024.
FNC 16 - Medulin 13.4.2024.
FNC 17 - Beograd 1.6.2024.
FNC 18 - Beč 22.6.2024.
FNC 19 - Pula 7.9.2024.
FNC 20 - Zagreb 23.11.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo