EKSKLUZIVNO / Htjeli ste, evo vam: Nikad viđeni brutalni nokauti modernih gladijatora; Donosimo nešto sasvim novo na hrvatsku medijsku scenu

Tajlandski boks na velika se vrata vraća u Hrvatsku

9.3.2023.
13:32
VOYO logo

Sportska redakcija Net.hr-a donosi vam nikad viđene nokaute na hrvatskoj mainstream medijskoj sceni. Razlog objavljivanja nokauta je, uz popularizaciju tajlandskog boksa, najbrutalnijeg borilačkog sporta na svijetu i to što ste upravo vi naši dragi čitatelji od nas to - tražili.

Klub boraca samo za vas

Naime, Klub boraca Net.hr-a jedna je od najčitanijih rubrika našeg portala i kao takva želi, putem samih boraca, junaka ove priče, približiti publici - široj borilačkoj i sportskoj javnosti - tajlandski boks kao takav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TO ĆE BITI BLAGDAN /

Velika legenda najkrvavijeg borilačkog sporta na svijetu dolazi u Zagreb

Image
TO ĆE BITI BLAGDAN /

Velika legenda najkrvavijeg borilačkog sporta na svijetu dolazi u Zagreb

Početkom ovog mjeseca u studiju Net.hr-a ugostili smo mlade gladijatore iz Muay Thai kluba Taksin - Vitu Košara i Ivana Bertića. Vito Košar (do 86 kg) i Ivan Bertić (do 91 kg) dva su najbolja mlada borca zagrebačkog tajlandskog boksa koja bez milosti ruše svoje suparnike u ringu. Ivan Bertić je svjetski i aktualni europski prvak, dok je Vito Košar svjetski viceprvak. 

Uz njih, u studiju Net.hr-a ugostili smo i predsjednika zagrebačkog saveza tajlandskog boksa Sandrina Starčevića odmilja zvanog Sandro Zvonimira Loknera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su organizatori koji su nam približili nadolazeći spektakl - 22. Državno prvenstvo u tajlandskom boksu, problematiku koju je tajlandski boks imao donedavno i koji je jedini i ispravni put da ovaj borilački sport još više dobije na popularnosti u Zagrebu i Hrvatskoj.

Vito Košar: 'Vidio sam ga da gleda kroz mene'

Inače, 22. Prvenstvo Hrvatske u tajlandskom boksu održat će se od 18. ožujka održati u dvorani Osnovne škole Jelkovec, a okupit će najbolje borce tajlandskog boksa u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad na zadnjem SP-u u tajlandskom boksu u Abu Dhabiju. U četvrtfinalu sam se borio s Marokancem i u drugoj rundi sam mu prodao spinning back elbow - kružni udarac laktom - čisto u glavu. Pogodio sam ga, vidio sam da gleda kroz mene. Još sam se zaletio na njega ali sudac je prekinuo. Završio je na podu i kraj priče, nije bilo dizanja više", ispričao nam je Vito Košar.

Image
Foto: Muay Thai Academy
Image
Foto: Muay Thai Academy

Muay Thai Academy

Udobno se smjestite i uživajte

U priloženom videu gore možete vidjeti taj trenutak. U priloženom videu dolje, pak, možete pogledati gostovanje junaka ove zdrave, pozitivne i sjajne borilačke i sportske priče u studiju Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, budite s nama iz dana u dan. Klub boraca Net-hr-a, sportska redakcija svakodnevno će vam donositi neviđene nokaute i općenito poteze iz tajlandskog boksa, a sutra ćemo vas iznenaditi s uistinu nečim posebnim.

Stoga, udobno se smjestite i uživajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stay tuned!

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo