FON™ JE POČEO /

Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju: Ovo su pravila igre

Image

Fight of Nations™- Put do pobjede započeo je danas s emitiranjem na platformi Voyo. Ovo su pravila igre novog reality showa koji će napraviti revoluciju. Kompletnu prvu i drugu epizodu pogledajte na Voyo

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

27.7.2024.
0:46
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show s jedinstvenim konceptom, započeo je danas s emitiranjem na platformi Voyo. Vodimo vas u uzbudljiv svijet slobodne borbe kojeg dosad niste imali priliku vidjeti.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FON™ JE HIT /

Slažete li se s Vasom? 'Kakva ozbiljna veza sa 18., to je problem. Ozbiljne veze su za tamo sa 25.+'

Image
FON™ JE HIT /

Slažete li se s Vasom? 'Kakva ozbiljna veza sa 18., to je problem. Ozbiljne veze su za tamo sa 25.+'

Image

Radi se o prvom MMA reality showu na našim prostorima, a odmah pri lansiranju reality showa koji će napraviti revoluciju, FNC i Voyo, ta dva prijatelja koja ruše sve rekorde još tamo od FNC-ovog eventa u Areni Zagreb prošle godine, MMA fanove nagradili su puštanjem dvije epizode.

Reality show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' gledajte odmah na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinstveni koncept prvog takvog reality showa kod nas na temu slobodne borbe realizacija je ideje koja se rodila još 2015., kad je Dražen Forgač Forgy s ekipom pokrenuo FNC promociju, najjaču MMA organizaciju jugoistočne Europe.

reality showu moći ćete pratiti što sve moraju proći prije meča i kako izgleda život osam mladih boraca izvan kaveza i dvorane, podijeljenih u dva tima - team Hrvatska i team Srbija. Treneri timova su Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević.

Nakon sedam epizoda na platformi Voyo, 7. rujna u Puli na FNC-u slijedi veliko finale - obračun Filipa i Vase u kavezu po MMA pravilima, kao i najboljeg člana teama Hrvatske protiv onog iz Srbije. Svi članovi teamova borit će se kao team za nagradu od 10 000 eura, a pojedinačni pobjednik zaradit će profi ugovor od FNC-a na 4 borbe u visini od 10 000 eura.

Image

Treneri teamova iliti "izbornici", kako to govori Filip Pejić Nitro, odlučivat će koji će borci ući u kavez, a svi borci će sudjelovati u četvrtfinalu, koji nosi po bod za pobjedu, odnosno dva ako meč završi prekidom. Po dva borca iz svakog teama ulaze u polufinale, te se za pobjedu sudačkom odlukom dobivaju 2 boda, dok prekid nosi 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dva najbolja borca svakog teama ulaze u finale, u kojem team za pobjedu dobiva 3 boda, odnosno 4 ako meč završi prekidom. Dok traje četvrtfinale, trajat će i timski izazovi u kojima pobjeda nosi 1. U kavez posljednji ulaze u treneri, a njihov meč donosi 5 bodova završi li prekidom, a sudačka odluka 4. Nema laktova i ulaska rezultata, znači bori se po semi pro pravilima. Dvije runde po 5 minuta, a treća je finalna,odlučujuća, ako ne bude pobjednika.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo