FON™ /

Vežite se, polijećemo: Odbrojavamo do jedinstvenog Fight of Nations™- Put do pobjede

Fight of Nations™- Put do pobjede s emitiranjem počinje 27. srpnja na platformi Voyo, a veliko finale ovog jedinstvenog koncepta MMA reality showa dogodit će se 7. rujna u Puli na FNC - ovom eventu

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

26.7.2024.
13:12
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show  koji počinje s emitiranjem na platformi Voyo 27. srpnja, u fokusu je fanova slobodne borbe. Odbrojavamo do prvog reality showa na temu slobodne borbe na našim prostorima, koji će imati sedam epizoda i emitirat će se svake subote na platformi Voyo.

Image
FON™ /

Uroš Mitić: 'Meni je MMA doručak, ručak i večera. Sve sam uložio u sport i želim uspjeti'

Image
FON™ /

Uroš Mitić: 'Meni je MMA doručak, ručak i večera. Sve sam uložio u sport i želim uspjeti'

Jedinstveni koncept prvog takvog reality showa kod nas na temu slobodne borbe realizacija je ideje koja se rodila još 2015., kad je Dražen Forgač Forgy s ekipom pokrenuo FNC promociju, najjaču MMA organizaciju jugoistočne Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reality show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' od 27. srpnja gledajte na platformi Voyo

Fight of Nations - Put do pobjedeprvi MMA reality show na ovim prostorima s jedinstvenim konceptom. U reality showu moći ćete pratiti kako izgleda život osam mladih boraca izvan kaveza i dvorane, podijeljenih u dva tima - team Hrvatska i team Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Treneri timova su Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević. Nakon sedam epizoda na platformi Voyo7. rujna u Puli na FNC-u slijedi veliko finale - obračun Filipa i Vase u kavezu po MMA pravilima, kao i najboljeg člana teama Hrvatske protiv onog iz Srbije. Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede. Ranije ovog tjedna Fight of Nations™- Put do pobjede, predstavljen je na konferenciji za medije u Zagrebu.

Dražen Forgač Forgy, čelnik FNC promocije, Filip Pejić Nitro i Matej Lončarić, glavni direktor digitalnog poslovanja CME Adria.

Matej Lončarić otkrio je kako FNC i Voyo ruše sve rekorde i kako se nada da će platforma Voyo "izgorjeti" u subotu.

"FNC i Voyo ruše sve rekorde što se tiče posjećenosti. U Areni Zagreb su počeli padati prvi rekordi. Zadnji FNC event u Beogradu bio je na dan finala Lige prvaka i mi smo i u Sloveniji i u Hrvatskoj srušili sve rekorde što se tiče Voyo platforme. Morali smo orbitalat servere dok je trajao prijenos, kako bi izdržao navalu korisnika, a prije godinu dana kad smo tek krenuli, imali smo navalu od 50 000 ljudi za ulogiravanje, toliko se bilo teško ulogirati na Voyo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej Lončarić nije tu stao...

"MMA je sport koji, tako smatramo na RTL-u i na Voyo platformi, sport koji najviše raste u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Želimo napraviti ozbiljan sadržaj. Forgy i ja smo već godinama pričali o tome kako da realiziramo taj reality i evo - zahvaljujući RTL-u i CME-a uspjevamo napraviti ovakav projekt i nadamo se da će u subotu Voyo izgorjeti. Ovo je kruna naše suradnje, petogodišnje. Vidimo što se sve napravlo u pet godina. FNC će imati najjače borce u budućnosti", izjavio je Matej Lončarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priloženom videu gore pogledajte pressicu Fight of Nations™- Put do pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO: Nitro dao gas u studiju Net.hr-a. Otkrio nam je i pričao o svemu, po prvi put otkrio neke stvari iz svog života

Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo