'UFC me ne zanima' /

Darko Stošić: 'Želim biti kralj KSW-a i dolazim u Zagreb odraditi kamp za De Friesa'

Image
Foto: Profimedia

'Očekujem borbu s Philom De Friesom u sljedećem meču. Uveliko se pripremam za to. Bit ću čitav deseti mjesec u Zagrebu u ATT-u, tako da ću u Hrvatskoj odraditi kamp za meč, a sad sam u Beogradu'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

3.9.2024.
8:58
Profimedia
VOYO logo

Darko Stošić ( 21-6-0 generalni MMA skor), najbolji srpski MMA borac, po mnogima najjači udarač od svih aktivnih MMA boraca trenutno u regiji, dao je intervju portalu Net.hr u kojem je govorio o nadolazećem spektakularnom FNC 19 eventu, kojeg platforma Voyo prenosi nadolazeće subote od 20.00.

Image
FNC 19 /

Spektakl u Puli: Domaći borac protiv opakog Engleza u prvoj borbi večeri

Image
FNC 19 /

Spektakl u Puli: Domaći borac protiv opakog Engleza u prvoj borbi večeri

Image
Foto: Promo

U tom razgovoru dotaknuo se i očekivanja i šansi u MMA meču Filipa Pejića Nitra i Vase Bakočevića, trenera timova Hrvatske i Srbije iz Fight of Nations™ Put do pobjede reality showa, koji će upravo u Puli imati veliko finale. Tada će u kavez i najbolji pojedinci iz timova Hrvatske i Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Ančić i Vojo Katanović (zamjena za ozljeđenog aduta Srbije Borisa Stanića) borit će se za 10 000 eura, profi ugovor od FNC-a na 4 meča i u visini isto od 10 000 eura. Inače, na FNC 19 gledat ćemo čak tri meča za pojas, a u okršaju za onaj kraljevski, teškaški, porokat će se Miran Fabjan i bivši UFC i PFL borac Yorgan The Mad Titan De Castro. Brazilac je dobar, agresivan, dobar je stand uper i taj match up je dobro uparen, objasnio je za naš portal Darko Stošić.

"FNC 19 će biti odličan, okupljeni su vrhunski borci i čitava je priča još i jača. Tu je i finale Fight of Nations™ Put do pobjede reality showa, pa i to čini ovaj event jačim i posebnijim. Vitasović je nažalost otpao, uletio je Miran i to je vrhunska zamjena. Jedva čekam", kazat će Darko Stošić Stole, The Hammer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Vitasović trebao je braniti teškaški FNC pojas i treći put, ali je prošlog tjedna otpao zbog puknuća petog rebra. Umjesto njega, Zelg Galešić dogovorio je sve s Miranom Fabjanom. Vitasović i Miran su klupske kolege u Trojan Gymu Zelga Galešića, pa nikakvih problema oko prepuštanja teškaškog pojasa nije bilo. Jučer nam je Ivan Vitasović sve otkrio u intervju za portal Net.hr. Po prvi je put pričao o kalvariji koju trenutno prolazi.

Nije samo o tome pričao, davao neke svoje prognoze, očekivanja... dotaknuo se Darko Stošić i momaka u Fight of Nations™ Put do pobjede reality showu, a za kraj razgovora komentirao je i UFC. Darko Stošić Stole dvije se godine borio u najelitnijoj svjetskoj organizaciji mješovitih sportova i ostvario skor od jedne pobjede i tri poraza.

"Očekujem borbu s Philom De Friesom u sljedećem meču. Uveliko se pripremam za to. Bit ću čitav deseti mjesec u Zagrebu u ATT-u, tako da ću u Hrvatskoj odraditi kamp za meč, a sad sam u Beogradu. Treniram, pripremam se i to je to", govori Darko Stošić i nastavlja:

"Tko taj meč dobije, bit će kralj KSW-a. Ovo je vrhunac", navodi Stole, kojeg smo upitali i bi li se ponovno vratio u UFC, je li ga prekrižio ili su opcije otvorene?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi me to pitaju. Sad iz ove perspektive ne bi, ali nikad ne znaš što nosi dan, što nosi noć. Sve ovisi o ambicijama, a ja, da vam budem iskren, trenutno nemam nikakvih što se tiče UFC-a. Međutim, nikad se ne zna", zaključio je Darko Stošić.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo