JUVENTUS OSTVARIO NAJBOLJI START U VIŠE OD 80 GODINA: / Napoli i Roma rutinski do pobjeda

Image
Foto: AFP

Odigrano je sedam susreta u talijanskoj Serie A

26.9.2018.
23:25
AFP
VOYO logo

Nogometaši Juventusa pobijedili su na svom stadionu Bolognu sa 2-0 i zadržali stopostotan učinak i nakon šest odigranih utakmica u talijanskoj Serie A, a Napoli je također bio uspješan kao domaćin protiv Parme te se pobjedom 3-0 zadržao na tri boda zaostatka za "Starom damom".

Juventusu je bilo dovoljno 16 minuta za dva pogotka, što je bila dovoljna prednost za nova tri boda. U 11. minuti odlično se snašao Paolo Dybala i svladao gostujućeg vratara Skorupskog. Pet minuta poslije Cristiano Ronaldo je asistirao za Blaisea Matuidija koji je postigao svoj drugi pogodak u ovoj sezoni. Mario Mandžukić je ostao na Juventusovoj klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli, zasada, jedini uspjeva držati korak s Juventusom. Parma je sa San Paola ispraćena s tri pogotka u mreži. Vodeći pogodak postigao je večerašnji kapetan Napolija Lorenzo Insigne u 4. minuti, a preostala dva djelo su Poljaka Arkadiusza Milika. Za 2-0 je pogodio u 47. minuti, a za 3-0 u 85. minuti.

Jednako uvjerljiva bila je i Roma koja je na Olimpicu prekinula niz od četiri kola bez pobjede. Već u prvom poluvremenu Frosinone je primio tri gola. Turčin Cengiz Under je s više od 25 metara pogodio za 1-0 već u 2. minuti. U 28. minuti Argentinac Pastore je petom postigao prekrasan pogodak za 2-0, a odličnu akciju za 3-0 završio je El Shaarawy u 35. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Aleksandar Kolarov u 87. minuti. Stipe Perica ostao je na klupi Frosinonea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cagliari svom vrataru Alessiju Cragnu može zahvaliti što je osvojio bod pred svojim navijačima protiv Sampdorije. Naime, on je u drugoj minuti sučevog vremena, kod rezultata 0-0, obranio kazneni udarac Dawidu Kownackom koji je u igru ušao u 85. minuti. Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Cagliari, a Filip Bradarić je ušao u 64. minuti.

Bez pogodaka je završila i utakmica Atalante i Torina u Bergamu. Mario Pašalić je dobio priliku od 71. minute u domaćoj momčadi, ali nije uspio napraviti više od svojih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je na vrhu sa 18 bodova, Napoli ima 15, a Lazio 12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostala dva dvoboja 6. kola, koji su na rasporedu u četvrtak, sastaju se SPAL - Sassuolo (19 sati) i Empoli - Milan (21 sat).

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo