Nasilnom Hrvatu zabranjen ulaz u Roland Garros!

Organizatori French Opena zabranili su Johnu (Ivici) Tomicu, ocu i treneru australskog tenisača Bernarda, ulaz u Roland Garros, čak i u svojstvu gledatelja s plaćenom ulaznicom…

28.5.2013.
8:38
VOYO logo

Australski Hrvat Bernard Tomic svoj će dvoboj 1. kola na French Openu protiv Rumunja Victora Hanescua odigrati u utorak, a njegov otac John taj susret neće moći gledati uživo. Čak i kad bi pokušao ući na tribine s plaćenom ulaznicom, redari na ulazima dobili su striktne upute da ga ne smiju pustiti.

John Tomic je uoči turnira ATP Masters 1000 u Madridu fizički napao Bernardovog trening-partnera Thomasa Droueta, zbog čeka će u listopadu ove godine pred sudom u Madridu morati ogovarati zbog nanošenja tjelesnih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruženje teniskih profesionalaca (ATP) mu je izreklo suspenziju do daljnjega sve do završetka istrage o tom incidentu. To znači da se Johnu Tomicu ne smije izdati akreditacija za bilo koji ATP turnir.

Grand Slam turniri ne održavaju se pod okriljem ATP-a, nego Međunarodne teniske federacije (ITF).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Organizacijski odbor Roland Garrosa odlučio je zbog izbjegavanja bilo kakvih mogućih nevolja zabraniti pristup Bernardovom ocu. O tome smo prije nekoliko dana izvijestili Bernarda, njegovog agenta i ATP'', stoji u obrazloženju Francuskog teniskog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike