MODRIĆ OTKRIO KOLIKO ĆE JOŠ BITI U REPREZENTACIJI / 'Pojavit će se neke situacije, ali igranje za Hrvatsku me i dalje veseli'

Image
Foto: Profimedia

'Nema tu neke tajne, mislim da je to neka moja posvećenost radu, odricanju, 100 % da sam unutra od početka'

12.6.2021.
17:05
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska sutra igra svoju prvu utakmicu na Europskom nogometnom prvenstvu protiv Engleza, a kapetan Luka Modrić otvorio je dušu i otkrio do kada namjerava igrati za reprezentaciju.

"Hrvatski dres je svetinja, iako mnogi misle da to nije tako i da je to floskula, ali nije. I dalje osjećam istu strast i imam i dalje istu motivaciju igranja za reprezentaciju tako da me samo igranje za reprezentaciju veseli i sretan sam tu svaki put kada dođem tako da je to ono što me još to drži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ UOČI ENGLEZA /

'Mi smo za sutra složili najbolje što imamo, ne mislimo se braniti'

Image
DALIĆ UOČI ENGLEZA /

'Mi smo za sutra složili najbolje što imamo, ne mislimo se braniti'

Tajna? Nema je

Osjećam se dobro, kada vidim možda da to nije slučaj, iako čisto sumnjam će mi ponestati strast za igranje za reprezentaciju ma koliko god budem imao godina. Ali, sigurno će se pojaviti neke situacije - možda ću ja vidjeti da nisam od neke pomoći ili će doći neki novi trener u budućnosti i reći da više nisam potreban. Što se tiče te strasti i te ljubavi, to me i dalje drži jer sam ko' malo dijete kada dođem ovdje.

Nema tu neke tajne, mislim da je to neka moja posvećenost radu, odricanju, 100 % da sam unutra od početka od kada sam ušao u profesionalni nogomet, individualni rad i sve ono što je potrebno da bi se došlo na neki visoki nivo. Tu je i kvaliteta i rad i potrebna je i mala doza sreće da ti se neke stvari poklope u datim trenucima. Da nije bilo mog individualnoga rada čisto sumnjam da bih bio na ovim nivoima u ovako poznim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni pred ijednu utakmicu mi se još nije dogodilo da nemam volje, nadam se da će tako ostati još neko vrijeme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo