PUŠTENE SNIMKE / Upravo u ovome leži snaga Talijana, pogledajte što su napravili u ključnom trenutku Eura

Image
Foto: Profimedia

Talijanska televizija RAI pustila je zato dokumentarni film o svojim junacima

16.7.2021.
9:03
Profimedia
VOYO logo

Nogometni svijet mogao se prošlog vikenda samo nakloniti Talijanima. Ratnici Roberta Mancinija došli su, vidjeli i osvojili Europsko prvenstvo, iako na početku nisu bili među favoritima na samom početku.

Talijanska televizija RAI pustila je zato dokumentarni film o svojim junacima, a u njemu je prikazano i kako su Talijani reagirali u trenutku kad im je bilo najteže. Naravno, bila je to ozljeda jednog od njihovih najboljih igrača na ovom Euru Leonarda Spinazzole, a čekala ih je u sljedećoj utakmici prva reprezentacija svijeta Belgija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u videu na dokumentarcu je prikazan i Spinazzola koji govori: "Idemo podići taj trofej na štakama, ma sjajno!" Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osvojit ćemo ovo za njega'

"Spina je bio najbolji bek na ovom Euru. Sa svojom brzinom, snagom i tehnikom bio je jedan od naših ključnih igrača, nije zaslužio da ga zadesi ovakva ozljeda u tako važnoj utakmici", rekao je Mancini nakon što se Spinazzola ozlijedio:

"Bio je to težak trenutak za sve nas i sada imamo razlog više da uzmemo ovaj Euro. Da ga osvojimo za njega, jer, u ovom trenutku ne može napraviti ništa više za momčad", objasnio je tad talijanski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je u pravu i njegove riječi pokazale su se kao predviđanje onoga što se zaista dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo