OGLAS

NINA, SPAVAŠ LI MIRNO? / I Škoti svog aduta imaju: Samo pogledajte njihovo tajno oružje, past ćete u nesvjest kad ih vidite; Skinula je grudnjak i izbacila ih na izvol'te

Image
Foto: Balkanski navijaci - screenshot

Jedna škotska navijačica pokazala je svoje bujne grudi

18.6.2021.
16:33
Balkanski navijaci - screenshot

Na društvenim mrežama pojavila se zanimljiva fotografija navijača škotske nogometne reprezentacije jutros u vlaku za vrijeme puta u London, na današnju utakmicu 2.kola skupine D na Wembleyju između Engleske i Škotske. Dečki su bili u društvu bujne plavuše, koja je samo za ovu potrebu nogometnog ludila pokazala svoje atribute. Znate kako se ono kaže, sve za nacionalnu momčad za koju navijaš. No, i Vatreni svog konja za utrku imaju, odnosno hrvatski navijači.

Image
ČEŠKA DANAS MORA PASTI /

Uglednik najbolje dosad objasnio najveći problem Hrvatske: 'Nema puno dileme, za pobjedu morat će raditi jedno'

Image
ČEŠKA DANAS MORA PASTI /

Uglednik najbolje dosad objasnio najveći problem Hrvatske: 'Nema puno dileme, za pobjedu morat će raditi jedno'

Naša Nina ima konkurenciju

Bujna Nina Phoenix prije nekoliko je dana poruku podrške upravo poslala i ljepotica skrivena iza spomenutog nadimka, djevojka koju na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi. Zapjevala je Nina u kupaćem kostimu s prepoznatljivim kockicama hit "Igraj moja Hrvatska" Zaprešić Boysa, pa na kraju poslala poljubac za koji se nadamo da će doprijeti do Škotske.

Inače, Nina ne otkriva o sebi puno na svom profilu, u jednoj je od objava potvrdila da je iz Lijepe naše, predstavlja se kao fotograf i model, ali i kao ponosna vlasnica prirodnih grudi opsega 123 centimetra!

Nina ima profil na OnlyFansu

Ima i profil na stranici OnlyFans, tamo u uvodniku ističe da svojim pratiteljima nudi više u odnosu na Instagram, a video njezine podrške Daliću i igračima do ovog trenutka je pogledalo više od 20 tisuća ljudi!

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18.00 igra utakmicu 2. kola skupine D Eura na Hampden Parku između Hrvatske i Češke.

Skupina D Eura: Češka 3 (+2), Engleska 3 (+1), Hrvatska 0 (-1), Škotska 0 (-2)

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ