Proizvodi koje imate kod kuće, a savršeno čiste kupaonicu

shimmer fallback

Ove stvari sigurno imate kod kuće, a nemate pojma koliko dobro s njima možete očistiti instalacije i pločice. Zato, prestanite bacati novce na skupe kemikalije i okrenite se kućanskim proizvodima

3.10.2014.
15:34
Play logo

Sljedeći proizvodi možda vam stoje u smočnici, a ne u ormariću s proizvodima za čišćenje, no Carolyn Forte, direktorica Laboratorija za čišćenje na Institutu za dobro održavanje kućanstva, sve ih je odobrila.

1. Pasta za zube

Očistite površine od kroma s pastom za zube koja nije u obliku gela i one će ponovno biti sjajne kao tek kupljene. No ako ne koristite obične bijele, guste paste za zube, znajte da će jednako dobar posao odraditi alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Plastična vrećica (i gumica)

Tijekom vremena vaš tuš bi se mogao malo začepiti zbog nakupljanja mineralnog otpada, te neće ravnomjerno puštati vodu. Kako biste učinkovito očistili sve rupice bez da skinete cijeli tuš sa zida napunite vrećicu s octom i natopite glavu tuša u to, te je zatvorite s gumicom kako bi ostala natopljena. Ostavite da stoji tako preko noći, a ujutro pustite jaki mlaz kako bi se isprao miris.

3. Sprej protiv elektriciteta

Bilo kakav proizvod koji se koristi kako bi ublažio elektricitet može se koristiti i tako da njime pošpricate kupaonski tepih ili rolete, kako prašina i dlake ne bi prianjale uz meke površine u vašoj kupaonici.

4. Prozirni lak za nokte

Jedan premaz prozirnim lakom preko glava vijaka, čuvat će ih od hrđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Filtar za kavu

Ako nemate mekanu krpicu od mikrovlakana, znajte da ogledala možete savršeno očistiti i s ovim, kako biste postigli savršenu čistoću i odraz svojeg nasmiješenog lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

6. Ocat

Kad uočite mrlje od vode oko pipe, prijeđite preko njih sa spužvom namočenom s malo alkoholnog octa. Neka malo odstoji pa isperite s vodom. Samo pripazite da ne bi koristili ocat na prirodnom kamenu, kao što su pločice od granita, jer on može izgristi površinu.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo