Vege ragu odličan je odabir jela bez mesa. Pripremite ovaj ukusan vege ragu i oduševite svoje ukućane.
Sastojci za vege ragu:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 6 komada luka
- 4 male repe
- 1 korijen celera
- 1 mrkva
- 3 krumpira
- 2 poriluka
- 2 pastrnjaka
- 4 prokulice
- 1 žlica maslinovog ulja
- 100ml bijelog vina
- 2 šalice povrtnog temeljca
- 1 rajčica
- lovorov list
- sol
- papar
Priprema vege ragua:
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva Celzijevih. U limu za pečenje pomiješajte sve navedeno povrće i prelijte maslinovim uljem. Pecite 20 do 30 minuta i obavezno okrećite povrće svakih desetak minuta dok ne porumeni. U tavicu ulijte vino, temeljac i ubacite rajčice i začinsko bilje. Sve to zajedno kuhajte na srednjoj vatri 13 minuta. Potom ubacite blitvu i kuhajte još 2 minute.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sve stavite u zajedničku posudu i pričekajte dok se malo ohladi te potom servirajte.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa