Kuharica /

Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način

Image

Kako pripremiti sočnu svinjsku lopaticu? Saznajte recept za pripremu jela Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način.

18.8.2021.
17:21
VOYO logo

Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način priprema se jednostavno, jelo je vrlo ukusno i zasitno. Idealno je kao glavni obrok za sve prigode.

Kako pripremiti jelo svinjetina sa širokim rezancima na kineski način?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pripremu svinjetine sa širokim rezancima na kineski način potrebni su vam sljedeći sastojci:

  • 50 dkg svinjetine
  • 4 češnja češnjaka
  • 0,3 dcl kečapa
  • 20 dkg širokih rezanaca
  • 0,4 dcl octa
  • 5 dkg smeđeg šećer
  • 2 malda luka
  • ulje
  • sol

Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meso narežite na kockice. Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi.

U woku zagrijete ulje, dodajte narezanu svinjetinu i pržite je oko 10 minuta. Kada je gotova maknite je s vatre i na masnoću dodajte češnjak narezan na listiće, kuhanu tjesteninu i sve dobro izmiješajte.

Na tjesteninu dodajte sojin umak, smeđi šećer, kečap i ocat. Izmiješajte i maknite s vatre. Na kraju dodajte narezani mladi luk.

Stavite na tanjur rezance s umakom i preko njih stavite svinjetinu. Svinjetina sa širokim rezancima na kineski način je gotova i možete ju poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo