S kojim biskvitom za torte nećete pogriješiti? Probajte s nepogrešivim biskvitom za tortu. S ovim biskvitom nećete pogriješiti jer se odlično kombinira sa svim kremema.
Sastojci za nepogrešivi biskvit za tortu:
- 200 g maslaca
- 200 g šećera
- 4 jaja
- 200 g brašna
- 1 žličica ekstrakt vanilije
- 2 žlice mlijeka
Priprema nepogrešivog biskvita za tortu:
Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite malo vode u kalup za torte i stavite na dno pećnice. To će pomoći vašem nepogrešivom biskvitu ta tortu da ostane vlažan i spriječiti njegovo isušivanje. Pripremite kalupe za pečenje, ako je manji onda nepogrešivi biskvit za tortu pecite dva puta. Izmiksajte maslac i šećer dok ne postanu pjenasti.
Dodajte jaja u 4 dijela, nakon svakog dodavanja dobro umutite da se jaje dobro uklopi. Dodajte vaniliju. U smjesu prosijte brašno i lagano umiješajte metalnom žlicom, dok se smjesa ne ujednači. Dodajte mlijeko i promiješajte. Izlijte smjesu u kalupe i pecite nepogrešivi biskvit za tortu 20 minuta, ili dok umetnuti ražanj ne izađe čist. Izvadite nepogrešivi biskvit za tortu i ohladite na rešetki.