Jela bez mesa /

Gulaš bez mesa - jednostavno i vrlo ukusno jelo

Image

Pitate se kako napraviti gulaš bez mesa? Vrlo jednostavno, samo pratite ovaj recept.

5.10.2021.
14:23
VOYO logo

Meso možete vrlo lako zamijeniti gljivama pošto one dodaju onu mesnu teksturu gulašu, a usput treba puno manje vremena za pripremu od gulaša s mesom.

Gljive koje možete izabrati umjesto mesa su primjerice vrganji te uz ovaj recept možete imati ukusan i hranjiv obrok. Varijanta gulaša bez mesa odnosno s vrganjima čak je zdravija jer sadrži mnogo vlakna, minerala i vitamina te puno lakša na želudac kada želite malo odmoriti od mesnih obroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očistite gljive i narežite ih na kriške te ih kasnije, kad se luk i povrće ispirja a krumpir prokuha, dodajte u gulaš. Priprema traje četrdesetak minuta. Umjesto mesa možete dodati tikvice ili patliđane i kuhati na sličan način kao u prethodnom receptu.

U zamjenu za meso možete dodati vegetarijansku soju ili tofu i okus će biti odličan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo