NAJSTARIJI PAR / Zajedno imaju više od 200 godina i nedavno su se vjenčali: 'Nikad nije kasno za ljubav'

Image
Foto: Shutterstock

Marjorie Fiterman i Bernie Littman dokazali su da nikad nije kasno za vjenčanje te su svi sretni zbog njih

3.6.2024.
9:57
Shutterstock
VOYO logo

Stogodišnji par Marjorie Fiterman (102) i Bernie Littman (100) vjenčali su se 19. svibnja, a upoznali su se u svom staračkom domu prije gotovo deset godina, piše Metro.

Njih dvoje zajedno imaju 202 godine te su možda oborili Guinnessov rekord. Dosadašnji rekorderi bili su Doreen i George Kirby iz Engleske, koji su zajedno imali 194 godine kada su se vjenčali 13. lipnja 2015. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TAJNA DUGOVJEČNOSTI /

Zašto su superstarci otporni na starenje? 'Rade ove četiri jednostavne stvari'

Image
TAJNA DUGOVJEČNOSTI /

Zašto su superstarci otporni na starenje? 'Rade ove četiri jednostavne stvari'

Novopečeni bračni par iz Philadelphije dokazao je da nikad nije kasno za vjenčanje, a njihove obitelji jako su sretne zbog njih.

Berniejeva unuka, Sarah Sicherman, rekla je za Fox News da je sjajno što je pronašao partnericu "s kojom je aktivan i s kojom provodi vrijeme". Kazala je da su bili "tako sretni što su se našli" i da su podržavali jedno drugo tijekom pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčanje bez bračnih savjeta

Bernie je prethodno bio u braku s Bernice 65 godina, koja je preminula 2012. Nekoliko godina kasnije upoznao je Marjorie na zabavi i par je završio na prvom spoju na isti dan kada se rodila njegova praunuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova obitelj rekla je da su bili iznenađeni njegovim planovima da oženi Marjorie, jer su mislili da će se oni i dalje samo družiti.

Rabin Adam Wohlberg, koji je vjenčao par, rekao je da su došli do točke kad više nisu samo bliski prijatelji, već muž i žena te da se njihovo vjenčanje čini pravim korakom. Nije im dao nikakve bračne savjete na ceremoniji jer već imaju bogato iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marjorie je bila u braku sa svojim suprugom Morrisom, koji je preminuo 1999. godine, ali je znala da je "netko nevjerojatno poseban ušao u njen život" kada je upoznala Bernieja.

Berniejeva kći Sarah komentirala prijavu para za Guinnessovu knjigu rekorda, rekavši da je "na čekanju", ali da ona i njezina obitelj vjeruju da su novopečeni supružnici "najstariji vjenčani par".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Najstarija baka na svijetu otkrila tajnu dugovječnosti: 'Ne brigama, ne kajanju, a najvažnije je…'

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo