ZNAJU ŠTO ŽELE / Otkriveno koja je idealna razlika u godinama: 'Onda muškarac dokazano zna usrećiti ženu'

Image
Foto: Profimedia

Izlasci mogu biti nezgodni i zbunjujući za mnoge, ali čini se da je dosta žena shvatilo što točno žele i traže

5.5.2023.
17:13
Profimedia
VOYO logo

Zrelost, emocionalna stabilnost i mudrost među glavnim su stvarima koje žene traže kod muškaraca. I upravo zato većina gleda malo starije muškarce.

Jedno zanimljivo istraživanje je pokazalo da većina žena misli da je njihov savršeni partner šest godina stariji od njih. Zbog toga neke žene radije izlaze sa starijim muškarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaju što žele, ne gube vrijeme

"Također su puno jednostavniji pa ne igraju igrice kao mlađi", "Stabilnost, zrelost, mudrost", "Mislim da ih životno iskustvo čini emocionalno otpornijima, stabilnijima i izravnijima u pogledu onoga što žele", glasili su neki od komentara brojnih žena na Redditu.

“Jednostavno zato što su zreliji. Oni (ne svi) vas tretiraju s poštovanjem, razgovaraju s vama, slušaju vas, dijele neke stvari s vama i imaju mnogo više iskustva u životu”, dodala je jedna žena, a druga je dodala: "Lijepo je izlaziti s ljudima koji su staloženiji u svojim životima, koji jasnije znaju što žele u budućnosti, obično imaju veću neovisnost. Isto tako, ako tip dođe u određene godine, a da nije naučio neke osnovne vještine preživljavanja, ne želim izlaziti s njim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

Idealna dobna razlika

Možda često vidimo značajne razlike u godinama u nekim romantičnim filmovima, ali istina je da idealna razlika u godinama u vezi nije tako velika. Prema studiji koju je proveo WhatsYourPrice.com, idealna dobna razlika je šest godina, pri čemu je muškarac stariji.

Image
SVE ZA NOVAC /

Neke djevojke traže poslove, a neke bogate muškarce: 'Najstariji sponzor je imao 64 godine i jedini mi je priuštio orgazam'

Image
SVE ZA NOVAC /

Neke djevojke traže poslove, a neke bogate muškarce: 'Najstariji sponzor je imao 64 godine i jedini mi je priuštio orgazam'

Studija je promatrala preko 100.000 prvih spojeva između starijih muškaraca i mlađih žena te je otkriveno da žene najviše privlače muškarci koji su šest godina stariji od njih. Prema Brandonu Wadeu, izvršnom direktoru WhatsYourPrice.com-a: “Žene sazrijevaju brže od muškaraca. Iz tog razloga većina žena ne voli izlaziti s muškarcima svojih godina ili mlađima od njih.” Također je dodao da osim dobne razlike od šest godina, žene općenito radije izlaze s muškarcima koji su oko 10 stariji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Shutterstock

Slavne žene sa starijim muškarcima

Glumica Calista Flockhart (58), koja se udala za Harrisona Forda (80), tvrdi da joj razlika u godinama ne predstavlja problem te je rekla: “To me ne muči. Ponekad čak kažem 'vau, stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene'."

Hilaria Baldwin (39) priznaje da nije očekivala da će se zaljubiti u glumca Aleca Baldwina (65) jer je puno stariji od nje: “Nisam očekivala da ću se zaljubiti u nekoga tko je 26 godina stariji od mene, ali ne možete birati u koga ćete se zaljubiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Calista Flockhart i Harrison Ford

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo