Nikola i Soraja se posvađali, morali ih razdvajati

Marijana Čvrljak priznala je da bi joj više odgovaralo da je Nemeš skroz napustio BB kuću nego da joj je tako blizu, a razdvojeni su.

30.5.2011.
17:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

arti-201105290344006Marijana ne prestaje razmišljati o izlasku iz kuće i kaže da joj je svejedno je li u kući ili na BB otpadu jer je ionako udubljena u svoje misli.

Na upit Big Brothera što očekuje kad izađe, odgovara da ne očekuje ništa, nego samo da bude sa svojim roditeljima i djetetom. Kaže da ne može promijeniti svoje loše ponašanje. No, s druge strane ističe da je ponosna što je dugo izdržala u kući.

arti-201105290294006Marijana je izjavila kako je povjerovala da Nemeš zbilja odlazi kući, a da bi i bilo bolje da je otišao. Sad joj je tako blizu, a tako daleko.

Objasnila je kako je zbunjena, ali da će pokušati biti ravnodušna i izdržati.

Horvat teško podnosi što je ponovno na otpadu, a Nemeš objašnjava Mili i Tamari da je greška misliti da je Brandon bezopasan.

Mila objašnjava svima da su izbačeni stanari kandidati za ostanak u kući.

Čim su stanari iz kuće dospjeli na smetlište, Soraja i Nikola su se posvađali. Ona je rekla da joj smeta što su ponovno na smetlištu, a on joj je odbrusio da onda izađe na zlatna vrata.

To je očito razljutilo Soraju, koja je potom rekla svima kako je on plakao u ispovjedaonici, na što joj se on počeo unositi u lice i govoriti da je to laž i da sve izmišlja.

Oboje su vikali neko vrijeme, sve dok ih Veliki brat nije prekinuo.

Na kraju je 'savjetovala' Nikoli da ne glumi 'batinaša i frajera', a Nikola joj je rekao da će joj se unositi u facu ako bude opet vikala na njega, piše na službenim stranicama www.emotion.rs.

Vezani članci:

arti-201105290344006 arti-201105290294006 arti-201105290174006

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali