'KOLIKO TI IMAŠ GODINA?' / Lorenu zanimalo koliko Miljana ima godina pa izbila rasprava: 'Neću da ovo ide u kadar, ovo je prenemaganje'

Najmlađa među njima smatra da Miljana laže koliko ima godina, rekla im je da je navršila 28, a Lorena je navodno saznala da je '89. godište

2.3.2023.
6:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pitanje "koliko ti imaš godina" pokrenulo je ogromnu svađu između kandidatkinja, konkretno Lorene i Miljane. Najmlađa među njima smatra da Miljana laže koliko ima godina. Rekla im je da je navršila 28, a Lorena je navodno saznala da je '89. godište.

"Zašto sam ja čula da si ti '89. godište? To mi je netko iz produkcije rekao", rekla joj je za stolom.

Image
SASVIM OTVORENO /

Analiza kandidata by ekscentrična Miljana: Tko je iskren, a tko neiskren?

Image
SASVIM OTVORENO /

Analiza kandidata by ekscentrična Miljana: Tko je iskren, a tko neiskren?

"Ne znam, pitaj produkciju", rekla je Miljana i dodala: "Stvarno trebamo raspravljati o mojim godinama?".

Kasnije je u izjavama rekla kako joj je strašno što se o tome uopće razgovara jer ona nijednu od njih nije pitala za dob.

"I dalje joj ne vjerujem. Pitala sam je za godine, a ona je meni uspješno izbjegavala dati odgovor. Kužim sve te njene stvarčice", rekla je Lorena. Miljana pak smatra da su se žene urotile protiv nje i da je raspravu morala završiti kako se sve ne bi pretvorilo u opći kokošinjac.

"Neću da ovo ide u kadar, ovo je prenemaganje. Glupa mi je priča da razgovaramo o mojim godinama. Hoćeš da ti pokažem svoju osobnu iskaznicu?", govorila je za stolom. Kasnije je produkciji rekla da pogode koliko ima godina, odnosno po tom se pitanju nije htjela izjasniti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču